scrunch-net-websiteEerder reviewde ik van het merk Scrunch al de Scrunch-Bucket en de Scrunch ball. Ik blijf nog even in de Scrunch sfeer. Maar nu met een heel ander product. Namelijk het Scrunch-net.

Heerlijk aan het zwembad, strand of elders met allemaal speelgoed of andere dingen. Maar ook met een dagje vissen komt een Scrunch-net ontzettend goed van pas. Zo kan er eenvoudig iets gevangen worden waar je normaal gesproken niet zo snel bij komt. Door het verlengbaar handvat kun je op verschillende afstanden iets vangen. Het Scrunch-Net is ingeklapt slechts 17 cm lang en als je hem uitschuift wel 66 centimeter. Maar nog leuker! Het net is hierdoor heel gemakkelijk mee te nemen. Een dagje weg? Een vakantie? Het maakt allemaal niks uit! Uiteraard is het net, zoals bij andere netten, zeer flexibel. De rand is harder zodat de vangst ook daadwerkelijk gevangen kan worden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uw kind kan vrolijk op pad om de mooiste vangsten te vangen. Maar als uw kind even geen behoefte heeft aan vissen, is het natuurlijk zelf ook handig in gebruik. Door de stevige handvat pakt u het net vast en vervolgens schept u in het water of in de lucht. U kunt er ook een vlinder me vangen in huis, om deze daarna weer levend buiten te zetten. Door het net op de kop te houden kan de vangst er vanzelf weer uit zonder al te veel, of zelfs geen schade.

Het Scrunch-Net is in het rood en in het blauw te verkrijgen,

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Distributeur van de Scrunch Net in Nederland is Charl’s Toys.
Deze worden verkocht bij:
AllaboutEve in Amsterdam: https://www.facebook.com/allaboutevenl

/Miranda Young

One thought on “Scrunch-Net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.