jj2Onder de titel “Jip en Janneke” schreef Annie M.G. Schmidt diverse kinderverhalen. De verhaaltjes, die in de jaren vijftig als wekelijkse afleveringen in het dagblad Het Parool verschenen, gaan over het dagelijks leven van twee buurkinderen: Jip en Janneke. Zij beleven van alles: ze worden jarig, stampen in de regenplassen, gaan op bezoek bij oma, maken een legpuzzel en doen de poppenwas. De hond Takkie en de poes Siepie zijn belangrijke nevenfiguren. Ook hun ouders komen er vaak in voor, in het bijzonder de moeder van Jip.

jj3Het eerste levensjaar van de baby staat bol van de bijzondere, verrassende en grappige momenten, die je allemaal vast kunt leggen in dit vrolijke Jip en Janneke babyboek. Met veel illustraties en natuurlijk volop ruimte voor foto’s en aantekeningen, zodat je al die unieke momenten van je kindje niet zult vergeten.

Het leuke is, dat het babyboek verkrijgbaar is in een jongens- en meisjesversie! Je kunt met dit boek dus ook echt wel aankomen, als je op kraambezoek gaat!

De illustraties zijn getekend door Fiep Westendorp en het hele boek is naar de verhalen van Annie M.G. Schmidt.

Het Jip en Janneke babyboek (2016) is uitgegeven door Querido kinder- en jeugdboeken en is o.a. bestellen bij: [bol_product_links block_id=”bol_56f28f59ed29e_selected-products” products=”9200000052047705,9200000052047714″ name=”jipenjanneke” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Pagina’s 64
ISBN 978-90-451-1920-5
Prijs € 14,99

WINNEN!
Wij mogen 2 babyboeken weggeven! Eentje voor een meisje en eentje voor een jongetje. Vertel ons in een reactie hieronder, voor welk boek je meedoet en zorg ervoor dat je voor- en achternaam + een geldig mailadres ingevuld zijn! Deze actie is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen van ons!

71 gedachten over “Nu in de winkel: Jip en Janneke babyboek

 1. Ik doe graag mee. Niet voor mijzelf, maar voor onze lieve gastouder die zwanger is van haar eerste kindje. Een jongetje! 🙂

 2. Wat leuk dat Jip & Janneke nu ook babyboeken heeft.
  Ik vind dit ook een heel leuk kraamcadeau.
  iemand die ik ken is zwanger van een jongetje, dus ik doe graag voor haar mee.

 3. Ik zou graag mee willen doen voor een boek voor ons meisje.
  Vindt Jip en Janneke zelf zo leuk om voor te lezen.
  Dit boek heb ik nog niet eerder gezien.
  Echt heel erg leuk om bij de andere boeken van Jip en Janneke te kunnen zetten.
  Als leuke herinnering voor straks.

 4. wat leuk
  ik ben kinderverzorgster zou heel leuk zijn voor in het kinderdagverblijf of voor
  later mijn eigen kindje
  meisjes boek graag

 5. Zo leuk, zo speciaal… Met mijn eigen helden van vroeger! Ik Doe graag mee voor mijn zoontje, dat eind april ter wereld komt!

 6. Met dit vrolijke Jip en Janneke babyboek
  hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn net bevallen collega op zoek.
  Zij is gek op Jip en Janneke en op (voor)lezen
  dus hier zal zij blij mee wezen!

 7. Dit mooie boek van uitgeverij Querido zou een prachtig en bijzonder geschenk zijn voor elke ouder, want wie is er niet opgegroeid met de leukste kinderverhaaltjes van Nederland? Als ik zou winnen zou ik graag het boek voor een meisje willen ontvangen.

 8. Ik wil graag meedoen voor het Jip & Janneke meisjes babyboek, voor mijn kleinzoon die in juli een zusje krijgt! Hij is nu al gek op de verhalen van Jip en Janneke en dit boekje wat de nieuwe babyzus betreft zal hem zeker aanspreken!

 9. Heel graag voor mijn zoontje die geboren is op 29 februari en dus “eigenlijk” maar eens in de 4 jaar “echt” jarig is! Met dit boek kunnen we zijn mooie herinneringen vastleggen en zijn “eerste” verjaardag vastleggen.

 10. ik doe mee voor mijzelf en dan voor het boekje voor een meisje. Eind mei verwachten wij ons 2e meisje.
  Dus zou perfect zijn 🙂

 11. Mocht ik winnen dan graag het boek voor een jongetje, dan kan ik over een paar dagen mijn zoon en schoondochter verblijden met dit boek als hun zoontje geboren wordt.

 12. Grote zus van 3.5 is helemaal gek op Jip en Janneke. Ze wil altijd dat we samen lezen met haar kleine zusje van 5 maanden. Dus met zijn allen knus in bed boekjes voor lezen.
  Ik hoop dat we het roze boek mogen winnen,dan hebben we nog meer lees plezier en waarschijnlijk ook wat voorbeelden voor als het delen toch iets lastiger is voor grote zus.

 13. Enig! Mijn ouders lazen altijd Jip en Janneke voor! En ik heb het ook al klaar liggen voor mijn kleintje..
  Zij is nog in de maak, en krijgt straks een superlief Jip en Janneke boek <3

 14. Ik doe super graag mee voor een roze versie. Ik ben bezig met een 10 dagen pakket voor mijn zusje en ik zou het super leuk vinden om dit jip en janneke boek erbij in te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.