20160322_173845.jpgKian heeft een nieuw vriendinnetje; haar naam is Alice en ze is een vossin. Hij had al een knuffeldoekje, dus de overstap naar een andere knuffeldoek, was helemaal geen probleem voor hem. Alice is bijna net zo groot als hij zelf, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken!

Alice is heerlijk zacht en je kunt de fopspeen vastmaken aan haar hand. Zo weet je tenminste zeker dat je hem niet kwijt kunt raken. De verschillende structuren van stof (en de leuke flapjes van het rokje) nodigen uit om aan te friemelen. Kian is blij en valt nu steeds heerlijk tevreden naast Alice in slaap!

Lilliputiens speelgoed staat bekend als vrolijk, kleurrijk, innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Ik vind dat je dit er ook echt aan af kunt zien. Het speelgoed is niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar en blijft daardoor exclusief en origineel.

20160322_173820.jpgSpeelgoed van Lilliputiens heeft een hoge educatieve waarde die bedraagt aan de ontwikkeling van diverse zintuigen van elk opgroeiend kind. Deze kinderen zullen urenlang speelplezier beleven aan het zachte speelgoed. Lilliputiens werkt met herkenbare thema’s; water, safari, natuur, boerderij en sprookjes. Alles is zo opgebouwd, dat het bij elkaar pas en op elkaar aansluit. Niet alleen op basis van kleur, maar ook zeker op het gebied van de ontwikkelingsfases waar ieder kind in terecht komt. Er wordt rekening gehouden met de levendige fantasie van het spelende kind…en een kind kan ook echt kind zijn tijdens het spelen. Voor elk kind in de leeftijd van 0-5 jaar is er wel iets passends te vinden.

Meer informatie: http://www.lilliputiens.be/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.