puddle1Voor wie de Puddle Jumper nog niet gespot heeft: dit zwemhulpje bestaat uit een unieke combinatie van zwembandjes en een –vestje, met sluiting op de rug. Wanneer de armpjes van je kleine uk door de zwembandjes zitten, sluit je de Puddle Jumper op de rug van je kind. Die kan het dus onmogelijk zelfstandig uittrekken. Maakt zoon- of dochterlief graag eens “een bommetje” in het zwembad, of speelt hij/zij liever aan de rand van de zee? Zodra er contact is met water, drijft je kleintje er veilig op rond. Mama en papa kunnen daardoor ook met een gerust gemoed van zon en zee genieten!

Dit handige zwemaccessoire is aan de buitenkant gemaakt van duurzaam polyester en aan de binnenkant van schuim. Je hoeft dus niks op te blazen… en lekken kan het ook al niet!

puddle2De Puddle Jumper is zo ontworpen dat je kind vrij beweegt en tegelijkertijd ver-
trouwen krijgt in zijn of haar eigen zwemtalent. Bovendien vinden kleintjes het op hun beurt leuk om in zo’n opvallende uitrusting rond te lopen aan zee en in het zwembad. Vanaf 2016 kunnen ze kiezen voor grappige motiefjes zoals een piratenboot (rood), een haai (groen), een dolfi jn (roze) of een eend (geel).

De Puddle Jumper is geschikt voor kinderen tussen 15 en 30kg. Advies verkoopprijs : € 24,99

Over Sevylor
Sinds 2009 maakt ook Sevylor deel uit van de Coleman Company Inc. Sevylor is marktleider in unieke en innovatieve opblaasbare producten voor watersport en vrijetijdsbeleving. De echte avonturier kan er terecht voor kajaks, kano’s en boten. De slogan “We take fun seriously” toont aan dat pret & plezier topprioriteiten zijn voor Sevylor.

Voor meer info: www.sevylor-europe.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.