Wij wonen in een eengezinswoning met 3 slaapkamers. Het is niet heel erg groot, maar ook niet heel klein. Toen Kian geboren werd hebben we geen babyfoon aangeschaft, we dachten deze namelijk niet nodig te hebben. Toen we de Nest Cam ontvingen kwamen we daar heel snel op terug.

Kian heeft sinds een maand ontdekt hoe hij moet omrollen en doet dit nu dus ook regelmatig in bed. Zelf als we hem lekker instoppen onder een lakentje en dekentje, krijgt hij het voor elkaar om zich los te wurmen. Hij ligt dan vervolgens op zijn zij te slapen, maar soms ook op zijn buik…en juist dat laatste (noem me maar een “overbezorgde moeder”) vind ik niet heel erg prettig. Met de Nest Cam kunnen we in de gaten houden hoe hij ligt en hem, als dat nodig is, weer terugdraaien op zijn rug. Ook als we eventjes bij de buren zitten, kunnen we hem door middel van de Nest App in de gaten houden, ideaal! Ook als hij huilt, kunnen we hem gerust stellen door via de Cam tegen hem te praten. Enne, ook ‘s nachts is het beeld helder en kunnen we naar hem kijken vanuit bed.

Nest Cam kan veranderingen in geluid en beweging detecteren zodat hij weet wanneer een melding moet worden verzonden om je te laten weten dat er iets gebeurt. Voor klanten met een abonnement op Nest Aware worden geavanceerde analysemethoden gebruikt om nauwkeurigere meldingen te leveren.

nest1Bewegingsmeldingen van Nest Cam
Na installatie bepaalt Nest Cam meteen hoe de kamer eruitziet en klinkt wanneer er niets gebeurt. Hij onthoudt dit ‘beeld’ van de lege kamer, zodat hij weet hoe de deur eruitziet wanneer deze dicht is en er niemand rondloopt. Als je bewegingsmeldingen hebt ingeschakeld op je Nest Cam, ontvang je een melding op je telefoon wanneer de algoritmen van Nest Cam een verschil detecteren met hoe de scène er normaal gesproken uitziet. Wanneer de kinderen dus uit school komen of je partner thuiskomt van het werk, laat Nest Cam je weten wanneer ze de deur openen en naar binnen lopen.

Geavanceerde bewegingsmeldingen van Nest Cam voor abonnees van Nest Aware
Als je een abonnement neemt op Nest Aware met Videogeschiedenis, gebruikt je Nest Cam geavanceerde analysemethoden om meer informatie te krijgen over wat er gebeurt. Nest Aware kan bijvoorbeeld koplampen van auto’s of zonlicht door de ramen wegfilteren om te voorkomen dat je onterechte activiteitsmeldingen ontvangt.

nestnachtHiervoor maakt Nest Cam een nachtelijke driedimensionale momentopname van zijn
beeld. Met deze momentopname kan Nest Cam dingen zoals muren en ramen identificeren. Op basis van al deze informatie kunnen veelvoorkomende oorzaken van onterechte meldingen worden uitgefilterd, zodat je alleen meldingen ontvangt die belangrijk zijn.

De meeste camera’s maken korrelige, schokkerige opnamen en gebruiken heel veel wifi-bandbreedte. De Nest Cam streamt op soepele wijze Full HD-video (1080p), zonder je hele internetverbinding op te eisen.Het streamen van video met Nest Cam verschilt afhankelijk van de videokwaliteit die je hebt ingesteld voor de opnamen, de hoeveelheid activiteit die plaatsvindt en andere factoren. Voor de meeste gebruikers die 720p-video streamen, gebruikt Nest Cam gemiddeld ongeveer 200 Kbps van de uploadbandbreedte van je internetverbinding. Voor abonnees van Nest Aware voor wie Videogeschiedenis wordt opgeslagen in de cloud, is dit ongeveer 60 GB aan gegevens per maand voor elke Nest Cam.

Audiomeldingen van Nest Cam
Als je ook geluidsmeldingen hebt ingeschakeld voor de microfoon van je Nest Cam, laat Nest Cam je weten wanneer zijn microfoon een geluid opvangt dat zich onderscheidt van het normale achtergrondgeluid. Als er bijvoorbeeld constant gebrom van je airconditioner te horen is, leert Nest Cam dit te negeren, maar kan hij je waarschuwen wanneer de deurbel gaat. En als je kleintje huilt, krijg je uiteraard ook een melding!

Je hebt de Nest Cam zo geïnstalleerd. Sluit hem aan op het stopcontact en stel hem in met je mobiel. De Nest Cam-standaard is geschikt voor elk huis en elke ondergrond.

Meer informatie: https://nest.com/nl/

[bol_product_links block_id=”bol_579e3341da0c8_selected-products” products=”9200000048707964″ name=”nest” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.