planes1
“Planes 2:Redden en Blussen”
, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen. 
planes2

Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty (ingesproken door Dane Cook) komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.
"PLANES: FIRE & RESCUE" ©2014 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.“Planes 2: Redden en Blussen”, dat geregisseerd is door Bobs Gannaway (“TinkerBell Het Geheim van de Vleugels”), is vanaf 17 juli 2014 in 3D te zien in de bioscopen.

WINNEN!
Namens Walt Disney Nederland mogen wij 1 iemand blij maken met een gave Planes 2 mok en een vel met coole stickers! Wat je moet doen om kans te maken lees je op onze Facebook Pagina! planesprijs2planesprijs1

(Visited 52 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Bios-tip: Planes 2: Redden en Blussen [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.