Dinosauriërs spreken tot de verbeelding van jonge kinderen. De prehistorische dieren spelen de hoofdrol in dit nieuwe, extra grote zoekboek. Met Zoek & vind de dino’s reizen de lezers miljoenen jaren terug in de tijd. Ze ontdekken er meer dan honderd dino’s en andere dieren uit de prehistorie.

Het zoekboek bestaat uit tien uitvouwbare kartonpagina’s. De dieren en hun juiste namen staan op de uitvouwbare flappen. Op de grote uitgevouwen prent kunnen de lezers hun speurtalent loslaten. Via de verschillende prenten ontdekken jonge kinderen spelenderwijs welke dieren er op aarde leefden voor de dinosauriërs, welke dino’s er leefden op het land, in de lucht en in het water en maken ze kennis met de eerste zoogdieren die er na de dino’s op onze planeet rondliepen.

Mijn kleine vriend sprong zowat een gat in het plafond toen dit boek op de mat viel! Zoals jullie wel weten, is hij namelijk een ontzettende dino-fan! Meteen ging hij ijverig op zoek naar alle dino’s! Hij was zo enthousiast, dat hij alles om zich heen eventjes vergat! Volgens hem staat en zo ontzettend veel dino’s in, dat je ze alleen maar bij naam kent, als je een écht dino-fan bent!

Zoek & vind de dino’s is een extra groot zoekboek van auteur Thierry Laval. De vrolijke illustraties van Yann Couvin, op uitvouwbare kartonpagina’s, maken het boek geschikt voor  kinderen vanaf 4 jaar. Door de stevige kartonpagina’s kan het boek ook perfect gebruikt worden op de achterbank, dat maakt het ideaal om mee te nemen op een lange autoreis!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.