Na het succes van de journal voor volwassenen, lanceert Charlotte Labee nu ook een journal voor tieners. Want hoe vroeger je begint met het leren begrijpen van je brein, hoe meer profijt je hiervan hebt op latere leeftijd. En dat in slechts 15 minuten per dag!

Tieners krijgen tegenwoordig heel veel prikkels te verduren, vooral van hun telefoon. Maar denk ook aan het presteren op school, sport of het onderhouden van vriendschappen. Deze journal helpt tieners om beter met stress en angsten te leren omgaan en zich bewust te worden van hun mindset, focus en levensstijl. Ook het inzichtelijk maken en visualiseren van persoonlijke dromen kan met deze journal. Daarom lanceert Charlotte Labee op 11 februari 2021 de Brain Balance teenage journal: de ultieme tool om aan te zetten tot dagelijkse actie. Bedoeld voor alle tieners die aan de slag willen met het structureel ontwikkelen van positieve gewoontes, die een goede basis zijn voor latere leeftijd. “Want journalen verandert je brein écht!” zo stelt Labee.

BEREIK JE DOELEN IN MAAR 15 MINUTEN PER DAG!

Journalen is een hele effectieve methode om concreet aan de slag te gaan met jouw doelen. Een journal is een soort agenda, maar dan ééntje die met jou meedenkt. In de Brain Balance teenage journal staat uitleg over hoe je brein werkt, hoe je op situaties kunt reageren, maar er staan ook leuke oefeningen en opdrachten in.

JOURNALEN VERANDERT JE HERSENEN (EN JE LEVEN)

Schrijven in een journal verhoogt je concentratie en verlaagt je stressniveau: door het op te schrijven maak je zaken concreet. Je denk- en leervermogen verbeteren daardoor en ook je humeur en creativiteit verbetert. Labee: “Iets wat je herhaaldelijk opschrijft en aandacht geeft, verandert je neurale netwerken. Je hersenen veranderen, en daardoor je leven.” Alle belangrijke breinthema’s die in de volwassen journal aan bod komen, vind je ook terug in de teenage journal: breinkennis, stress, slaap, Brain Food, beweging en ontspanning.

VERKRIJGBAARHEID

De Brain Balance-Journal voor tieners van Charlotte Labee is vanaf 11 februari verkrijgbaar voor € 19,99. Pre-orderen van de Brain Balance-Journal kan vanaf donderdag 21 januari 2021 via: https://www.charlottelabee.com/brain-balance-teenage-journal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.