boekenHet begon op 31 december 2014 met een tweet van de @bibliotheek waarin werd opgeroepen tot het aangaan van een uitdaging. Lees een boek per week in 2015 en vermeld deze met de hashtag #boekperweek op Twitter.

de Bibliotheek‏ (@bibliotheek) 31 dec.
Is jouw goede voornemen: meer lezen in 2015? Ga samen met ons de uitdaging aan #boekperweek Via Twitter of Pinterest. (Het is al wk 1 😉

Inmiddels is het 8 januari en valt het eerste recensie boek voor KiDDoWz op de mat: “Mamma Mia Maffia” van Marjon Hoffman, januari 2015. Ik had al tussen de tweets van de bibliotheek gelezen dat kinderboeken ook meetellen. In een vlaag van opwelling maak ik een foto van de kaft en plaats hem als tweet met de hashtag boek 1/53 #boekperweek. De volgende ochtend reageert de @bibliotheek al. Nu ik er op let doen er meer mensen mee die ik volg op twitter. Ik lees tussen de tweets dat er over en weer tips uitgewisseld worden en mensen elkaar op recensies wijzen en om meningen gevraagd wordt.

Kortom ik ga voor KiDDoWz de uitdaging van #boekperweek aan op twitter. U kunt meelezen op Twitter via @kiddowz en @mrlmcmr. Gelukkig heb ik voor het eerste kwartaal bij verschillende uitgeverijen als Kluitman, Ploegsma, De Fontein, De Wakkere Muis, Clavis, Querido, Leopold, Mira Loves Books & Davidsfonds al een aantal recensie-exemplaren aangevraagd en ik sta nog open voor suggesties.lezen

Neem een kijkje op twitter, denk er even over na en doe ook mee! Denk erom: meedoen is belangrijker dan het in uw ogen misschien onhaalbare doel halen! Nu denk ik er nog over de boeken die ik samen met onze oudste dochter hardop lees ook te vermelden, maar dat staat nog in de kinderschoenen. Meestal gevolgd door een recensie op www.ikvindlezenleuk.nl door dochterlief zelf. Eerst maar eens een boekje samen uitlezen.

Nu weten de lezers van KiDDoWz in ieder geval waarom mijn recensies de hashtag boek ../53 #boekperweek gaan bevatten.

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.