fcff3984-79b9-417d-8005-e20027aa03aeWij mochten van Uitgeverij De Vier Windstreken het boekje De onderwaterwereld reviewen. En wat zijn we daar blij mee, het kartonnen boekje is heel anders dan de andere boeken in onze boeken kast. In plaats van gelijke pagina’s begint dit boek met een ronde kijkgaten om diepgang te creëren. En op die bijzondere pagina’s staan ook nog eens tekst. Op deze manier neemt het boek je gelijk mee de diepte in van de onderwaterwereld…

In het boek kun je lezen hoe het mogelijk is om naar de diepte te gaan. Lang genoeg je adem inhouden om zover omlaag te gaan is immers niet mogelijk. Een onderzeeër is een vrij nieuwe uitvinding, hoe ze doken voor de tijd van de onderzeeër is niet alleen te lezen maar ook met illustraties te zien.
Het boek neemt je vervolgens mee naar de dieren die er leven. Zo zijn er krabben, vissen, haaien en andere bijzondere dieren in dit boek te bewonderen. Met uiteraard leuke weetjes over de onderwaterwereld.

Een leuk en leerzaam boek.

Duik mee de diepte in!24d8eb3e-1808-4995-a81d-d1d9ffd6460f
Thema’s: zee, vissen, duiken
De onderwaterwereld neemt je mee op een spectaculaire reis onder water. Tot welke diepte kun je duiken met een basisuitrusting en met welke materialen kun je tot de donkerste delen van de diepzee komen? Welke vissen leven op hoeveel meter onder de oppervlakte en wat zijn hun kenmerken?
Een bijzonder vormgegeven kartonnen non-fictieboek dat jonge ontdekkers heel veel leert over de diepe zeeën en oceanen.
• De eerste vier pagina’s zijn uitgesneden en vormen een 3D-duikhelm
• Met natuurgetrouwe tekeningen van de onderwaterwereld

De onderwaterwereld9789051165319_L
Naam: Tomáš Tůma
Illustrator: Tomáš Tuma
ISBN: 9789051165319
Uitgeverij: De Vier Windstreken

Het boek is hier te koop voor €12,95.
Een inkijkexemplaar is hier te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.