tour1My Little Pony komt naar je toe deze zomer. Er is een hele tour dwars door Nederland uitgestippeld en de meeste provincies worden wel bezocht. Gaandeweg worden er nog locaties toegevoegd (http://mylittleponyontour.nl/) En kijk eens wat een vrolijke tourbus!

Deze happening is geschikt voor kindjes van 3­ 12 jaar. In een klein groepje gaan de kinderen alles meemaken onder begeleiding. Ze mogen op de foto met My Little Pony, ze spelen spelletjes samen, alles binnen het thema van My Little Pony en een onvergetelijke ervaring voor de fans. Het duurt in totaal zo’n 20 minuten en is dus voor de allerkleinsten ook nog te doen.

Kijk voor verschillende sfeerimpressies eens op de Instagram of Facebook pagina van My Little Pony. De vriendschap spat er regelmatig van af!

Online kan je je aanmelden voor de Vriendschap Club daar zijn binnen een beschermde omgeving spelletjes te spelen, video’s kijken en vriendschapspunten te verdienen. Je kind maakt ook kans op leuke prijzen en ontvangt direct bij aanmelding een welkomstpakket. Via een speciaal ouderaccount is gemakkelijk de vinger aan de pols te houden.

tour2Wij maken ons met drie dochtertjes op voor een zomer vol vriendschap van Little Pony en we zijn helemaal benieuwd of jullie naar deze tour gaan? Plaats gerust een leuke foto op de Facebookpagina van KiDDoWz.

Het magische My Little Pony bestaat sinds 1983. My Little Pony brengt fun, vriendschap en geluk naar miljoenen kinderen van alle leeftijden over de hele wereld. In 2003 herintroduceerde Hasbro de franchise. De vrolijk gekleurde My Little Pony’s hebben eigen kenmerken, zoals de kleur en symbolen. Ontmoet Rarity, Prinses Twighlight, Fluttershy, AppleJack, Pinkie Pie en Rainbow Dash! en hun vriendjes. Daarnaast is er uitgebreide merchandise verkrijgbaar van kleding tot rugzakken.

Momenteel is de ‘My Little Pony, Vriendschap is Betoverend’ tv serie te zien op RTL Telekids.

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.