Bijna zomervakantie! Tijd voor leuke dingen, zoals dagjes uit, op vakantie, naar een pretpark, of gewoon lekker thuis jezelf vermaken in de tuin, aan de keukentafel, of op een andere fijne plek. Ik deel de allerleukste vakantieboeken voor deze zomer met jullie!

Bobo Vakantieboek 2022

Het is bijna zomer. Je kunt zonder jas naar buiten! Dat is fijn! Of blijf jij liever binnen? Dan kun je puzzelen. In dit superleuke Bobo Zomerboek. Je kunt ook lezen over dieren. En over Bobo natuurlijk. Veel plezier!

Donald Duck Vakantieboek 2022

Hoera! De vakantie begint pas echt met de vakantieboeken van Donald Duck, vol zonnige puzzels, moppen, spelletjes en natuurlijk heel veel grappige en avontuurlijke verhalen over Donald en zijn familie en vrienden uit Duckstad!

National Geograpic Junior vakantieboek 2022

ZOEF! Daar scheurde het snelste dier op aarde voorbij. En SLURP! De grootste zuurpruim ter wereld giet binnen één minuut een liter citroensap achterover. Je raadt het al: dit boek staat vol bomrecords. Over coole snufjes, bijzondere beesten, schokkende natuurverschijnselen, rare eetgewoontes, getalenteerde mensen én de meest extreme plekken op aarde. Baanbrekend!

Okki Vakantieboek 2022

Hihihi! Wil jij deze zomer ook wat te lachen hebben? Dan is dit boek iets voor jou! Het staat vol met grappige puzzels. En leuke moppen en raadsels. Ook kom je veel rare dieren tegen. En je leest over zonnige avonturen met Dolfje en Foeksia. Veel plezier!

Penny Zomerboek 2022

Het gloednieuwe Penny zomerboek is nu uit en staat boordevol met:

  • Mega veel strips!
  • Leesverhalen
  • Oeps…
  • Kwissen
  • 32 posters!

en nog veel meer!

Quest Junior zomerboek 2022

Heb jij zin in uren pret? Dan is dit 132 pagina’s dikke doeboek voor de zomer echt iets voor jou! Vol strips, puzzels, verhalen, spelletjes, proefjes, quizzen en nog veeeeel meer. Wat dan bijvoorbeeld? Nou, je leest hoe je een bootje kunt bouwen dat dankzij een ballonnetje zelf door het water snelt. En hoe je een stevige tipi maakt van alleen wat krantenpapier en plakband.

Stoer zomerboek 2022

Hou je van Games, toffe films en series, lastige puzzels, (te) gekke proefjes, coole strips en gave weetjes? Dan is het nieuwe Stoer zomerboek echt iets voor jou!

In dit zomerboek;

◊ Doe mee met de grote XP challenge

◊ Puzzels, opdracht en uitdagingen

◊ Scoor zoveel mogelijk XP

◊ Stel je eigen ultieme team samen

Tina Vakantieboek 2022

Tina Vakantieboek 2022
Altijd een zonnig feestje!
– Op reis met Summer
– 64 pagina’s strips
– Zo maak je zwembad-besties
– Zomerse vakantieblunders
– Win actie: doe mee aan de ontwerp actie
– en nog veel meer ….

 Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

One thought on “De allerleukste vakantieboeken voor de zomer van 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.