Met het Young Scientist Doeboek ontdekken kinderen alles over futuristische vervoersmiddelen. Zo leer je over supersnelle capsules, drijvende auto’s en zwevende treinen. En wist je dat mensen zonder voeten toch hard kunnen rennen?

Naast al deze weetjes kun je je vermaken met logigrammen, codekrakers en nog veel meer uitdagende puzzels. Met dit doeboek vliegt elke reis voorbij!

Young Scientist Doeboek over reizen: van de makers van New Scientist

Dit vrolijke en rijk geïllustreerde doeboek is speciaal gemaakt door de redactie van New Scientist en heel geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. In tien hoofdstukken ontdekken nieuwsgierige kinderen hoe fascinerend en verrassend wetenschap is. Op elke bladzijde staan aansprekende weetjes en doe-opdrachtjes. Kenmerkend voor het Young Scientist Doeboek is de aandacht die besteed is aan zowel de kwaliteit als de speelse vormgeving.

Zon, zonlicht en zonnegoden

‘Van kinds af aan ben ik dol op reizen’, zegt Jim Jansen, hoofdredacteur van New Scientist. ‘Ik vond en vind het heerlijk om in de trein te zitten en het veranderende landschap aan me voorbij te zien trekken. Als ik kind was geweest, had ik dit doe-boek van begin tot eind verslonden, want het gaat over de toekomst van mijn favoriete bezigheid. Ideaal voor in de trein of als je in de file staat.’

Specificaties

Doelgroep: 8-12 jaar
Omvang: 100 pagina’s
Formaat: 21×26,5 cm
Prijs: € 12,50
EAN: 9789085716624

Over de makers

New Scientist verwondert en verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Dankzij onze focus op ‘ideeën die de wereld veranderen’ is New Scientist populair bij een breed publiek. Met het Young Scientist Doeboek wil de redactie kinderen op een speelse en uitdagende manier met wetenschap kennis laten maken.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.