Ook op vakantie of tijdens een logeerpartij kunnen kinderen nu al hun belevenissen, gedachten en emoties kwijt: het nieuwe VakantieSmoeltjesSchrift is het nieuwste lid van de succesvolle SmoeltjesSchrift-familie. Het invuldagboek biedt ruimte voor 3 vakanties variërend van 1-3 weken, 3 weekends weg en 4 dagjes uit. Ruim voldoende voor zeker een jaar vakantieplezier.

Voorpret

Een goed begin… Op de voorpret-pagina’s kunnen kinderen van alles kwijt over de aankomende reis of uitstap. In het VakantieSmoeltjesSchrift staan vragen als: ‘Waar ga je heen? Hoe ver is dat rijden? Met welk vervoermiddel ga je?’. Ook zijn er lijstjes om overzicht te houden: Wat moet er mee? Wat zijn de plannen? En last, but not least: een aftelkalender, om zelf bij te houden hoelang de vakantie nog duurt.

Vakantiepret en nagenieten

Eenmaal aangekomen op de bestemming gaat de pret verder. Voor elke vakantiedag is er een pagina met korte vragen over wat het kind die dag beleefde en hoe het zich voelde. Opdrachten zorgen ervoor dat zelfs een regendag geen verveeldag wordt. Beantwoord vragen (wat is er anders dan thuis?), teken een plattegrond van de accommodatie of vertaal woorden in de taal van je vakantieland. Ook zijn er pagina’s gevuld met spelletjes, moppen en informatie over heimwee. Bij elke dag is er ook veel ruimte om dingen in te plakken en op te schrijven. Zo verandert het schrift van vakantie-activiteit in een leuke herinnering voor later. 

SmoeltjesSchriften en Scrivo Media

SmoeltjesSchriften, gemaakt door Josina Intrabartolo met illustraties van Sonja Kemp, vinden al sinds 2015 hun weg naar vele kinderen. De invuldagboeken helpen grote én kleine kinderen hun dag te verwerken en af te sluiten. Josina is, samen met haar man Mark, ook eigenaresse van Uitgeverij Scrivo Media. De uitgeverij richt zich op boeken voor jong en oud over o.a. hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, hoogbegaafdheid en rouw.

Het VakantieSmoeltjesschrift is uitgegeven als hardcover met EAN: 9789491687600, en telt 96 pagina’s.

Meer informatie vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.