Aladdin is de magische en muzikale speelfilmversie van Disney’s gelijknamige animatieklassieker. De film vertelt het meeslepende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de dappere en zelfverzekerde prinses Jasmine en de Geest die mogelijk de sleutel tot hun toekomst is.

De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney’s animatiefilm Aladdin.

Uitgelichte afbeelding ©Disney Aladdin

75 thoughts on “Aladdin is overal in de bioscopen te zien vanaf woensdag 22 mei 2019

 1. Wij hebben de preview gezien en vinden de geest (of wel Will Smith) wel heel erg cool. Ik wil graag met mijn beide kinderen deze film gaan zien want Aladdin is zowel leuk voor volwassenen als kinderen.

 2. Favorieten hier zijn toch echt Abu en Jasmine 🙈
  De apenstreken zullen wel herkenbaar zijn🤣 Jasmine is natuurlijk een prinses, en nog een best stoere ook, een beetje zoals mijn meisje (wil en) kan zijn 😁

 3. Genie was altijd al mijn grote favoriet, Robin Williams was perfect en heeft een hele grote uitdaging achtergelaten voor Will Smith. Will Smith zal het niet halen bij Robin Williams maar ik verwacht en hoop dat hij een hele goede tweede Genie zal zijn.

 4. Hier is de grote favoriet Jasmine! Een stoere prinses die zelf wil bepalen. En mijn meiden vinden haar kleding erg mooi… 😂 (tja… het blijven meisjes)

 5. Hoi.

  Zelf vind ik genie het leukst (grappige rol van Robin Williams in het origineel).

  Mijn dochter is natuurlijk fan van Jasmine. Eigenlijk alleen omdat het een prinses is…

 6. Gek genoeg is Jafar bij onze kinderen de favoriet uit de originele tekenfilm, misschien moeten we ons zorgen gaan maken 🙂 . Mijn favoriet is De Geest. Die stemmenrol was echt op het lijf geschreven van Robin Williams maar ga er wel open in en ben heel erg benieuwd wat Will Smith er van gaat maken

 7. Ja dan ga ik toch voor de geest in lamp, Will Smith. Een super vette acteur in een super vet sprookje….٩(^‿^)۶

 8. Jasmine is mijn favoriete personage.
  Deze film lijkt mij echt ge-wel-dig! Ik kan echt niet wachten om Aladdin te mogen zien! Kijk er nu al naar uit…

 9. De Genie natuurlijk! Heel grappig in de versie van Robin Williams en hopelijk net zo leuk nu Will Smith het mag doen.

 10. De Geest is toch een droomwens van iedereen? Will Smith als de Geest lijkt me perfect gekozen, we zijn erg benieuwd.

 11. Deze hele film lijkt mij geweldig, sprookjes in reallife verfilmen pakt vaak heel goed uit, vooral benieuwd naar de geest door Will Smith vertolkt!

 12. De Geest uit de lamp is mijn favoriete personage vanwege zijn humor. Wij willen heel graag naar de filmversie van Aladin, de trailer zag er prachtig uit in de bioscoop. Verder is het voor de volwassenen jeugdsentiment natuurlijk :).
  Geweldig dat er nu steeds mooiere remakes van de oude tekenfilms worden gemaakt. Dit wordt weer luidkeels meezingen met ‘a whole new world’.

 13. De geest uit de fles is onze favoriet, vanwege zijn humor. Wat een prachtige film is er van de oude tekenfilm gemaakt, zo aan de trailer in de bioscoop te zien! Voor de volwassenen is het natuurlijk jeugdsentiment. Dit wordt weer luidkeels meezingen met ‘A whole new world!’.

 14. Favoriet is Abu, doe erg graag mee, zullen ze kinderen helemaal geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 15. Mijn dochters zijn natuurlijk fan van Jasmine en ik ben al heel lang fan van Wil Smith dus ik ga duimen dat we deze leuke film kunnen gaan kijken met zijn drietjes

 16. Mijn favoriet is Rajah, vroeger wilde ik ook altijd graag een tijger als huisdier (en snapte echt niet dat mijn moeder dat niet zag zitten..haha)

 17. Het aapje abu is bij ons favoriet uit de tekenfilm. Ik ben heel benieuwd wat mijn kids van deze life action versie vinden

 18. Dit lijkt mij een prachtige film om samen met mijn tweelingdochters Sterre en Nikki heen te gaan! Ik vind de geest wel heel erg geestig!

 19. Aladdin is mijn grote favoriet.
  Heel graag doe ik mee om met mijn oudste kleinkinderen naar deze film te mogen gaan.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje om deze leuke film te gaan zien.

 20. 🍿🎥ALADDIN is de favoriet bij mijn zoon en de mooie prinses JASMINE is favoriet bij mijn dochter. Ooooh we ❤️to see this movie🍀🍀🍀

 21. Abu het aapje van Aladin is de favoriet van Ruben (6) omdat hij grappig is en daarnaast ook een onwijs trouwe vriend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.