boekje1Kartonboekjes heeft ieder gezin met (kleine) kinderen wel in huis. Vaak zijn deze boekjes gevuld met kleurrijke afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren en speelgoed. Het zijn meestal simpele tekeningen, zodat het herkenbaar is voor het kind. Nu is er nog iets veel leukers: een boekje van karton, volledig naar jouw smaak gemaakt!

boekje2Een boekje van karton is natuurlijk ideaal voor de echt kleine kinderen. Boeken met papieren pagina’s gaan door het grote enthousiasme van de kleintjes vaak al snel kapot. Een boekje van karton is steviger en goed bestand tegen de kleine kindervingertjes.

Boekjevankarton.nl biedt de mogelijkheid om zelf een boekje te maken. Met deze leuke duurzame boekjes kunnen persoonlijke verhalen verteld worden of eigen verhalen gevisualiseerd. Deze kartonboekjes kunnen samengesteld worden met eigen teksten, afbeeldingen en foto’s. De boekjes hebben kartonnen pagina’s met daarop de door jouw bepaalde inhoud en daaroverheen een dun plastic laagje. Hierdoor gaan ze lang mee, ook wanneer de kleintjes enthousiast aan de pagina’s van het kartonboekje trekken.boekje3

Maak een leuk kartonboekje over de eerste vakantie van jouw kleintje, de eerste keer uit logeren of de eerste week op de peuterspeelzaal. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om foto’s van de personen die het dichtste bij jouw kindje staan in het boekje te zetten. Misschien is de kleine prins/prinses van je beste vriendin binnenkort wel jarig en wordt hij/zij 1 jaar, de perfecte gelegenheid om een kartonboekje voor hem of haar te laten maken dus. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vanaf € 14,95 maak je al een uniek kartonboekje, dat binnen 4 werkdagen bij je wordt thuisbezorgd. Veel plezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.