achtbaanMeer en meer titels verschijnen bij Uitgeverij De Wakkere Muis in de makkelijk lezen variant. Heerlijk met de zomer voor de boeg voor de kinderen die lezen niet zo makkelijk vinden, maar toch even willen vluchten in een pretpark­boek. De bijpassende leeslegger zorgt ervoor dat alleen de leesregel in beeld verschijnt en de lezer niet afgeleid wordt door alle plaatjes of in de war raakt. Tussen de leestekens en leesregels is meer afstand.

Duifje Duistermuis neemt Geronimo mee naar de kermis in Lugubria. Bijna haar hele familie heeft daar wel een kraampje of attractie. Ook de familie Rattenbrom is daar actief. Ze hebben een levenslange vete met de familie Duistermuis. Het is niet zomaar een kermis maar een Grote Griezelkermis. Denk aan een theater waar spinnen op stelten (botten) dansen en botsauto’s in de vorm van doodskisten. En dan blijken er in de Griezelachtbaan bezoekers te verdwijnen. En Duifje zou Duifje Duistermuis niet zijn als niet samen met Geronimo op duizelingwekkende speurtocht zou gaan in het Schedelslot.

‘Griezelen in de achtbaan’ van Geronimo Stilton, De Wakkere Muis 2016, is o.a. hier te koop in de makkelijk lezen variant. Het is het zesde deel uit de Groene reeks.

Boek 38/2016

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.