Hoe vaak gebeurt het jou niet dat je met een bos bloemen, een fles wijn of een cadeaubon aankomt op een verjaardag, Vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, met het boek Mijn eerste 18 jaar heb je altijd een uniek cadeau. Voor iedereen die tussen 1947 en 1982 is geboren is er het boek Mijn eerste 18 jaar boordevol nostalgische momenten, producten en mensen uit de eerste achttien jaar van iemands leven. Mijn eerste 18 jaar het leukste cadeau om te geven én te krijgen.

Over de boeken

Herbeleef jouw jeugd en jouw eerste 18 levensjaren in één boek met maar liefst 182 pagina’s aan kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren waarbij je geregeld “oh ja, weet je nog” uit zal roepen. Aan welke hits, films en tv-programma’s heb je de mooiste herinneringen? Hoe zag de mode er toen uit, wat was het straatbeeld, wat waren de rages, welke sporthelden, acteurs en televisiepersoonlijkheden zijn je bijgebleven? Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen van 40 tot en met 75 jaar oud, heerlijk om bij weg te dromen.

Ga voor meer informatie naar: https://mijneerste18jaar.nl/

Details

Hard cover | 182 pagina’s per deel | Totaal 36 boeken (van 1947 t/m 1982) | geïllustreerd | te koop bij alle bekende boekverkooppunten zoals bol.com voor €14,99 | uitgever: TDM Publishing

95 gedachten over “Herbeleef je jeugd met het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’

 1. Ik doe mee voor mezelf, ben intussen 50 maar deels, qua muziek iig, in de 80’s blijven hangen, dit waren echt mijn tienerjaren. Dat boek zou ik echt een geweldige trip down memory lane vinden

 2. Dan doe ik mee voor mijn lieve vriendje uit 1977. Ik ben zelf van 1984 en die hebben ze niet.
  Maar wel gaaf om samen zijn eerste 18 jaar door te nemen. ❤️

  1. Voor mijn man uit 1972 en ik ben een jaartje jonger, dus kan dan de eerste 17 jaar van m’n leven meebeleven.

 3. Nauwelijks foto’s en herinneringen uit die jaren, laat staan wat er in die periode in de wereld gebeurde . Daarom doe ik graag mee met deze winactie.

 4. Mijn vriend is altijd vreselijk origineel qua cadeaus. Zo heeft hij ooit een escape room in ons eigen huis gemaakt en moest ik eerst ontsnappen voordat ik cadeaus kreeg. Met dit boek hoop ik hém eens een keer te kunnen verrassen. Hij is geboren in 1978.

 5. Ik doe heel graag mee voor mezelf, mijn geboortejaar is 1957, ben heel benieuwd naar de gebeurtenissen van mijn eerste 18 jarige leven

 6. Het lezen van de omschrijving van dit boek, heeft mijn man en mijzelf erg nieuwsgierig gemaakt. Mijn man is van 1958 en ik uit 1971. We laten ons graag verrassen. Dus wie weet…

  1. Ivoor onze dochter, die is nu 12jaar, maar heeft echt totaal geen besef wat er 12 jaar geleden gebeurd is, of wat er toen nog niet bestond. Zou een leuk extra cadeau voor er a.s. verjaardag zijn!

 7. Ik doe mee voor mezelf (1966),
  lijkt me leuk om deze ‘tijdreis’ weer eens te beleven.
  Ben benieuwd wat me is bijgebleven 😉

 8. Graag doe ik mee voor mijn geliefde, ze vindt het leuk haar jeugd weer her te beleven. Van het jaar 1990. De mode die er toen was. De artiesten die toen bekend waren. Alles wat zich afspeelde tussen 1990 en 2008 staat in 1 van deze boeken verwerkt. Erg leuk om deze informatie in je op te nemen, te delen en te vermenigvuldigen.

 9. Ik doe mee voor mijn vader uit 1953 , die in augustus eindelijk echt met pensioen gaat. Dan heeft hij in ieder geval wat te doen!

 10. Ik doe graag mee voor mijn moeder die een mooi cadeau verdiend die zowel prive als op werk voor mensen zorgt. Geboortejaar 1958.

 11. Wat zou ik dat leuk vinden! Ik heb helemaal niets mee uit mijn jeugd, alles is tegen mijn zin in weggegooid. Zo’n boek is wel een kleine compensatie daarvoor. Mijn geboortejaar is 1977.

 12. Kom zelf uit de jaren 80 dus erg leuk om dit mooie boek door te bladeren!
  De jaren 80 en 90 waren toch echt wel helemaal geweldig! 🙂

  Hopen op een heel klein gelukje!

 13. Ik doe erg graag mee voor mijn moeder voor het jaar 1970, erg leuk 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 14. Ik doe graag mee voor mezelf maar ook voor mn hele rij vriendinnen die dit jaar 40 worden. Ons gebootejaar 1982 wordt dit jaar uitgebreid gevierd elke keer en het lijkt mij zo mooi om zo’n boek te kunnen geven op een 40ste verjaardag en met elkaar er doorheen te bladeren🤩

 15. Wat een leuk idee. Ik zou het graag zelf willen hebben. In 1948 ben ik geboren, er is tussen 1948 en 1966 zoveel gebeurd! Watersnood, provo, kabouters (met het wittefietsenplan), studentenoproer, huwelijk Beatrix en Claus, ook op muziekgebied is er veel gebeurd. Geweldig om dit opnieuw te beleven.

 16. Ik doe mee voor mijn echtgenoot die in 1949 geboren is, heel bijzonder om zo’n stuk in de tijd terug te gaan

 17. Ìk doe mee voor mijn moeder! Ze is net 60 geworden, dit cadeau is wel super gaaf natuurlijk :D. Ze is van geboortejaar 1962.

 18. Leuk ik zou graag 1991 of 1992 willen winnen voor mijn aanstaande schoonzoon en dochter als zij trouwen.

 19. Wat een leuke boeken! Zowel mijn man als ik hebben geboortejaar 1965, wij willen graag weer eens even terug in de tijd.

 20. Ik moet gelijk denken aan ‘Forever Young’ (Alphaville) en dat zonder boek!
  ‘Forever Young’ blijven is niet mogelijk maar dit komt dichtbij 😊
  Geweldig leuk idee. Mijn geboortejaar is 1970.

 21. Ik doe mee voor mijn man hij wordt 60 dus geboren 1962
  we halen al vaak herinneringen op bv met programma o wat een jaar geweldig zijn er dol op dus deze boeken zijn echt geweldig!

 22. Ik doe mee voor mijn zus Annet, zij is geboren in augustus 1961. Leuk verjaardag cadeau voor haar !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.