Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. De eerste My Little Pony console- en pc-game in vijf jaar markeert de terugkeer van een van de meest geliefde entertainmentfranchises naar videogames en introduceert de nieuwste generatie pony’s aan een heel nieuw publiek van fans. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie dat nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Over de game

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!

En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer.

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert in de zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Over My Little Pony

Vanaf de speelgoedlancering in 1983 heeft MY LITTLE PONY zich gekatapulteerd van iconische speelgoedlijn tot een wereldwijd entertainmentuniversum. In september 2021 lanceerde MY LITTLE PONY: EEN NIEUWE GENERATIE op Netflix en introduceerde een nieuwe generatie pony’s aan een nieuwe generatie kinderen. De speelfilm werd het #1 kinderbezit bij lancering en werd bekroond met de Common Sense Media Seal for Families. De film was het startschot voor een nieuw tijdperk voor het merk, met een focus op het inspireren van kinderen van vandaag om te ontdekken, te uiten en te vieren wat hen uniek maakt. Deze nieuwe generatie pony’s heeft haar eigen nieuwe speelgoedlijn en gelicenseerde consumentenproducten in verschillende categorieën, met een schat aan content die in 2022 zal worden gelanceerd. MY LITTLE PONY is uitgezonden in bijna 200 landen en er zijn meer dan 350 afleveringen en drie speelfilms geproduceerd.

36 gedachten over “My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Isabella! 🥰 Ze is helemaal gek van My Little Pony en zei toevallig laatst dat ze heel graag het spel ervan zou willen hebben. Dus het zou geweldig zijn om dit spel te winnen voor haar! ❤️❤️❤️

  2. Mijn dochter van bijna 4 vindt het nu al leuk om te ‘gamen’ op de playstation met haar grote broer en zus. Op dit moment betekent dat dat ze meespeelt met Fifa of Minecraft. Het zou voor haar heel leuk zijn om ook zelf een spel te hebben, geschikt voor haar leeftijd en natuurlijk ook nog iets wat ze helemaal leuk vindt!

  3. Onze kleine meid verdient ze meer dan ooit na een zware operatie waardoor lang in ziekenhuis moest liggen en nu thuis herstellen🙁 ze is 5 en enorme my Little pony fan heeft er zelfs een knuffeltje van die ze altijd bij zich heeft

  4. Hier in huis heb ik een giga pony fan die bijna jarig is. Ze wil de game heel graag hebben. Doe graag voor haar mee.

  5. Ik doe graag mee voor ons dochtertje. Zal dan haar eerste eigen spel zijn op de PS van Grote broer, die haar graag zal helpen

  6. Onze dochter is helemaal gek van My Little Pony dus die zou ik hier heel blij mee maken.
    Zal ik toch de Playstation straks wat vaker af moeten staan 😉

  7. Ik doe graag mee voor mijn kleine My Little Pony fan, eindelijk een spel voor de PS4 wat ook zij geweldig zou vinden!

  8. Super leuk, ik doe mee! Mijn zoon heeft sinds kort een PS4 en nu wil mijn dochter er ook graag op maar we hebben nog niet echt leuke spellen voor haar. Dit zal ze geweldig vinden, want ze is (net als haar moeder vroeger) een My Little Pony fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.