Vandaag verschijnen er voor het eerst boeken van Little Dutch bij Mercis Publishing! Het merk Little Dutch staat bekend om hun prachtige ontwerpen die de verbeelding van jonge kinderen stimuleren. Dit is ook terug te zien in het nieuwe kraamcadeauboek Mijn eerste dierenboek en in het kartonboek Kom je spelen?. Verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via little-dutch.nl.

Samenwerking Little Dutch en Mercis Publishing

Mercis Publishing, de uitgeverij van het werk van Dick Bruna, gaat een langdurige samenwerking aan met Little Dutch. “Het is fantastisch om zo’n mooi merk aan ons boekenassortiment toe te kunnen voegen en onze expertise daarvoor in te zetten,” zegt uitgever Karin van Zwieten.

Het Nederlandse label Little Dutch ontwerpt al meer dan 10 jaar mooie producten voor baby’s, peuters en kleuters. De trendy kleuren en aansprekende ontwerpen dagen kinderen uit en prikkelen hun fantasie. Zo ook de nieuwe boeken, die vanaf nu in het brede Little Dutch assortiment beschikbaar zijn. “Onze illustraties en verhalen komen in de boeken mooi tot leven en daarmee komt een langgekoesterde wens uit,” vertelt Little Dutch oprichter Rinke van der Helm.

Mijn eerste dierenboek

In het grote kartonboek Mijn eerste dierenboek leer je heel veel dieren uit verschillende leefwerelden kennen. Van het bos tot in de jungle en van de lucht tot in de zee: er valt eindeloos veel te ontdekken. Een perfect cadeauboek om jarenlang van te blijven genieten. Leuk voor jong en oud.

ISBN: 978-90-5647-910-7, prijs: € 19,95

Kom je spelen?

Knutselen, steppen, verkleden of met blokken bouwen. In het kartonboek Kom je spelen? zie je hoe je allemaal samen kunt spelen. Door de bijzondere vorm is dit boek zelf ook leuk om mee te spelen. Doe je mee?

ISBN: 978-90-5647-911-4, prijs: € 9,95

Verkrijgbaarheid

De kartonboeken Mijn eerste dierenboek en Kom je spelen? zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via little-dutch.nl. In juni volgt het kijkboek De wereld om je heen en dit najaar worden er nog twee nieuwe titels aan het assortiment toegevoegd.

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands familiebedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een organisatie van ruim 45 medewerkers. Het team creëert al meer dan tien jaar met veel liefde en passie een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit. Voor meer informatie: little-dutch.nl

Over Mercis Publishing bv

De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv. Mercis Publishing bv geeft sinds 1995 de boeken van Dick Bruna uit. De basis van het werk van Dick Bruna is ook de basis van het werk van Mercis: respect voor de wereld van het kind. Vanaf 2022 geeft Mercis Publishing bv ook boeken van Little Dutch uit.

81 gedachten over “Nieuw: boeken van Little Dutch bij Mercis Publishing!

 1. Oooo dat is een geweldig kado voor mijn zus. Ze is groot fan van little dutch. Ik ga voor het dierenboek!!! Super leukkkk

 2. Het dierenboek past zo mooi bij de Little Dutch speeltjes die mijn kleinzoon inmiddels al heeft. Daar loot ik dus graag voor mee!

 3. Ik kies voor Mijn Eerste Dierenboek, mijn zus verwacht volgende maand een jongetje , en ze is zelf ook dol op dieren. Dus dit zou wel héél erg leuk zijn om ze mee te verrassen.

 4. Als grote little dutch fans (mama alvast toch 😅) kan zo’n leuk boekje hier uiteraard niet ontbreken! Ik doe graag mee voor het dierenboekje voor mijn kleine babymeisje!

 5. Ik doe mee voor ‘Mijn eerste dierenboek’ voor de baby van mijn nichtje. Ze is 4 november uitgerekend en dit is echt een super leuk kraamcadeautje!

  1. Ahh wat super leuk!! Ons dochtertje van 10 maanden houd erg van boekjes lezen! het boekje kom je spelen lijkt me een super leuk boekje voor haar! ik doe graag mee!

 6. Wat een leuke boeken! Ik doe heel graag mee voor m’n klein neefje die binnenkort 1 jaar wordt! “Mijn eerste dierenboek” zou een heel gaaf cadeau zijn voor zijn eerste verjaardag!

 7. Met dit leuke boek
  hoef ik niet meer naar een geschikt kraamcadeau voor mijn zus op zoek.
  Zij is gek op dieren en op (voor)lezen
  dus hier zullen zij en de kleine blij mee wezen!

 8. Hallo,
  graag maak ik kans op het dierenboek. Dat zou inderdaad straks een heel leuk kraamcadeautje zijn voor mijn zwangere collega.

 9. Ik doe graag mee voor het dierenboek; in mijn werk merk ik dat kinderen dol zijn op dieren en dit hen motiveert in de communicatie.

 10. Het boek over spelen is echt iets voor onze kids. De ene is 1jaar en 7 maanden en kan er nu al van genieten, de kleine van 7 maanden ook al snel. Het lijkt ons heel leuk om het te winnen.

 11. Het boekje “kom je spelen” zou ik graag voor mijn kleine neefje willen winnen, 10 juni is hij jarig en komt nu op een leeftijd dat hij vriendjes zal krijgen om samen mee te spelen, dit boekje komt dus als geroepen, ook leuk om voor te lezen

 12. Mijn eerste Dierenvoer vind ik erg leuk 😊😊, ik doe erg graag mee, Groetjes Anneliese de Waal

 13. Little Dutch echt een prachtig merk! Wat leuk dit boekje Kom je spelen? Voor mijn lieve kleinzoon van 2 jaar die samen spelen geweldig vindt! 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.