Slaaptekort? Check. Overvolle wasmand? Check. Krijsend kind in de supermarkt? Check. Ontplofte woonkamer? Check

Herkenbaar? Plof dan op de bank met dit leuke boek boordevol hilarische illustraties en teksten over typische alledaagse mama-momenten die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Na het lezen van MAMAAA! kun je weer de hele wereld aan!

MAMAAA! – Loes & Elke Kamphuis- ISBN 978 94 92 90106 4 – โ‚ฌ 5,99

Over de auteurs
Loes en Elke Kamphuis zijn zussen en beide moeder, van twee en drie lieve (b)engeltjes. Naast de ins en outs van het moederschap delen ze ook hun passie voor tekenen en taal met elkaar. Uit die creatieve uitlaatklep is Moekekoek ontstaan. Op basis van de tekeningen die zij voor Moekekoek hebben gemaakt verschijnt nu MAMAAA! boordevol herkenbare oneliners en illustraties over moederschap.

WINNEN!
Wij geven 1 exemplaar van dit leuke boekje weg! Laat hieronder weten waarom jij wel zo’n boekje kunt gebruiken en vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden!ย Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnares heeft een mailtje gehad!

42 gedachten over “MAMAAA! Herkenbare momenten voor alle moeders

 1. Jaaaaa leuk! Ik ga bijna met zwangerschapsverlof, omdat wij ons vierde kindje verwachten. Het lijkt me heerlijk om tijdens mijn verlof met dit leuke herkenbare boek op de bank te ploffen!

 2. Ik herken dit allemaal bij mijn dochter, dus ik denk dat zij dit boekje graag zou willen lezen.
  Zij herkent zichzelf hier gegarandeerd ook wel in.
  Ik volg op Bloglovin en maak haar blij!

 3. Ik heb dit boek in de boekhandel zien liggen en eigenlijk spijt dat ik het niet heb gekocht, zag er echt heel leuk uit, lijkt mij een heel leuk boek!

 4. JAAAAA! Dit is ideaal voor mijn schoonzus die binnenkort haar eerste kindje verwacht en nu nog zo’n spic & span huis heeft. Zo’n stylish geval dat je in de VT Wonen ziet en dat altijd piekfijn opgeruimd is. Voordat ze dadelijk als haar baby geboren is een supergrote crisis krijgt door poepexplosies op haar witlederen bank, babykots in de net nieuwe gordijnen en natte spenen all over het tapijt, wil ik haar met dit boekje alvast laten zien hoe het moederschap echt is.

 5. Ja ik doe graag mee, ik ben een mama van een lief (b)engeltje van 5 maanden. Ik heb al de nodige poep explosies, ik plas terwijl mama de luier wil verschonen, en spuug momenten mee gemaakt. Ik ben zeer benieuwd wat me nog meer te wachten staat hihi ๐Ÿ™‚

 6. Wat een ideaal boek. Het is soms best pittig met een bijna 4 jarige. Een van de lastigste tijden heb ik al van vriendinnen gehoord. Om de boel wat te relativeren kan ik dit boek wel gebruiken.

 7. Ik volg Moekekoek al een hele tijd via Facebook, en hun posts zijn zo herkenbaar!! Het lijkt me enorm leuk om het boek te lezen en deze vervolgens weer door te geven aan mede-mama’s !

 8. Met een paar pennestreken weet Moekekoek alledaagse ergernissen en strubbelingen altijd zo leuk neer te zetten dat ik er steeds weer een grijns van op mijn gezicht krijg. Ik verwacht dat ze het ook even leuk kunnen verwoorden en het een feest der herkenning gaat worden. Zou het graag lezen!

 9. Hihi.. Zal vast een boek zijn vol met humor. Ik zal hem in ieder geval met een big smile gaan lezen aangezien ons nog een hoop te wachten staan, ik vind het allemaal prachtig!

 10. heel herkenbaar….. lijkt me enorm leuk om het ook eens vanaf de humoristische kant te bekijken en te lezen. Kan ik er zelf ook weer wat beter tegen.

 11. Ja leuk! Niet voor mijzelf, ik heb al een boel hilarische herkenbare mama-momenten meegemaakt maar ik wil graag mijn kersverse schoonzusmama ook laten weten wat haar nog te wachten staat ๐Ÿ™‚

 12. Dat is leuk! Als mama van vier kids moet dit een geweldig boekje vol herkenning zijn. Als ik de winnaar mag zijn denk ik dat ik mijn dochter een groot plezier ga doen, twee weken geleden is ze bevallen van haar eerste kindje, zou een leuk kado voor haar zijn.

 13. Het lijkt me een zeer leuk en herkenbaar boekje. Heb nu twee kids (2 jaar en 7 maanden) en ze zorgen dat je nergens meer tijd voor hebt! ๐Ÿ™‚

 14. Ik ben voor het eerst tante geworden! Mijn zusje heeft haar 1e kindje! Ik hen 3 keer oma haha. Dus dit lijkt me echt een boekje voor haar!

 15. Ik ben heel benieuwd wat er in dit boek staat. Vast veel herkenbare dingen. Met een peuter van 2 en een baby van 9 weken is het pittig. Om te relaxen ga ik sowieso 1x per week uitgebreid in bad. Lijkt me heerlijk om dan dit boek te kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.