oeiiiHet boek Oei, ik groei! is al jarenlang een daverend internationaal succes. Veel ouders hebben steun aan dit boek omdat ze nu weten hoe de mentale ontwikkeling van hun baby verloopt. Toch zijn er nog altijd vragen waar je als ouder antwoord op wilt hebben. Bijvoorbeeld: wat is het verband tussen de lichamelijke en mentale ontwikkeling van mijn baby? Wanneer krijgt mijn baby een dag- en nachtritme? Welk gedrag vertoont mijn baby bewust?

In Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen geeft Frans Plooij antwoord op alle vragen die te maken hebben met de lichamelijke, mentale en emotionele ontwikkeling van de baby: met huilen, slapen, de veranderingen in het gezin, met stress en nog veel meer. Kortom, een spreekuur over je baby, terwijl je lekker onderuit op de bank ligt! Het boek is compleet herzien in de nieuwe Oei- look & feel.

Dr. Frans X. Plooij heeft vijfendertig jaar onderzoek gedaan naar ouder-babyrelaties. De vragen die hem in al die jaren gesteld zijn, beantwoordt hij in Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen. Vol met handige schema’s die inzicht geven over wat een kind wanneer ontwikkelt en welke marge normaal is. Frans Plooij rekent af met de strijd wier baby het eerste zit, kruipt, of loopt. Het is tijd dat we ons op andere dingen gaan focussen!

 • Een compleet vraag- en antwoordboek
 • Inclusief praktische ontwikkelingsoverzichten
 • Het geeft je zelfvertrouwen
 • Praktisch en to the point
 • Met een prachtige nieuwe vormgeving
 • Extra vragen over de mentale én de lichamelijke ontwikkeling beantwoord
  Bekijk hier alvast een aantal pagina’s uit het binnenwerk

  Oei, ik groei! Weetjes en mijlpalen
  Auteur: Dr. Frans X. Plooij
  Prijs: € 15,99
  Verschijningsdatum: 21 april 2015
  ISBN: 9789021558851
  Kosmos Uitgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.