SAMSUNG CAMERA PICTURESVan Ravensburger verwachten wij, dit gezin, alleen nog maar leuke dingen. Nadat ik de vraag krijg of ik de Tiptoi® dieren wil testen kan ik dan ook geen nee zeggen. We ontvangen 3 figuren en de Tiptoi® pen om hiermee aan de slag te gaan. 

tiptoi® Golden retriever, reu
De boerderij komt tot leven!
Paarden, varkens, honden en katten – de tiptoi® dieren van boerderij vertellen vrolijke verhalen over hun leven op de boerderij en verrassen je met spellen, geluiden of liedjes. Beleef fantastische avonturen met jouw eigen tiptoi® Golden retriever reu.
Te bestellen via http://www.lobbes.nl/speelgoed/spellen/spellen-merken/ravensburger-spellen/tiptoi/detail/2141351-tiptoi-golden-retriever-reu

tiptoi® Antilope
Op naar Afrika!
Met de tiptoi® speelfiguren Afrika duiken de kinderen spelenderwijs in een onbekend continent.
Leeuw, giraf of olifant – ieder dier zit vol avontuur en bevordert spelenderwijs de fantasie.
Beleef fantastische avonturen met jouw eigen tiptoi® antilope.
Te bestellen via http://www.lobbes.nl/speelgoed/spellen/spellen-merken/ravensburger-spellen/tiptoi/detail/2141365-tiptoi-antilope
collage-2015-04-15
tiptoi® Euoplocephalus
Op avontuur met de dino’s!
Met het tiptoi® speelfiguur Euoplocephalus beleven kleine ontdekkers de giganten van de oertijd van zeer dichtbij. Met iedere tiptoi® dino komt de oertijd op adembenemende wijze tot leven!
Te bestellen via http://www.lobbes.nl/speelgoed/spellen/spellen-merken/ravensburger-spellen/tiptoi/detail/2141381-tiptoi-euoplocephalus

Om de nek van de dieren hangt een kaartje, ofschoon ik al heel snel dit eraf gepeuterd had en op het punt stond om weg te gooien kan ik u nu zeggen: NIET DOEN!
Dit kaartje is van groot belang om te gebruiken bij het dier. Hiermee kun je onder andere informatie krijgen, een spel spelen en geluiden te horen van het dier.
Nadat je de stift aangezet hebt kun je op het dier klikken, op elk dier is namelijk een oranje vakje te vinden. Daarna kun je in het kaartje kiezen wat je wilt gaan doen. Bekijk het onderstaand filmpje voor meer informatie.
Het is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Zelfs de vier jarige dochter speelt er graag mee en vind het geweldig om de dieren geluiden na te doen. Terwijl de tienjarige juist zijn best doet om alle vragen goed te beantwoorden. Maar ook ik als volwassene vind het stiekem toch wel geweldig om te ontdekken hoeveel ik van de dieren af weet.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.