Menig ouder maakt vele foto’s van zijn of haar kinderen. Vaak met een smartphone, waar de foto’s vervolgens op blijven staan. Zonde! Studio Ins & Outs komt met stijlvolle invulboeken waarin je eenvoudig de mooiste foto’s en dierbaarste herinneringen kunt bewaren. In een hip design dat je kind niet alleen nu, maar ook later prachtig vindt.

Niet alleen belangrijke mijlpalen, maar ook mooie momenten worden door ouders graag vastgelegd. Met de invulboeken van Studio Ins & Outs maak je in een handomdraai een mooi en tastbaar aandenken voor later.

Doe iets met al die foto’s!
Irene van Zuthem, ontwerpster van de prachtige invulboeken en het gezicht achter Studio Ins & Outs, is zelf moeder van twee jonge kinderen en weet als geen ander hoe snel de tijd gaat. En hoe weinig ervan overblijft. “Ik wil vooral ontzorgen. Daarom zijn de boeken eenvoudig om in te vullen. Geen eindeloze vragenlijsten of afgebakende plekken voor foto’s. Je kiest zelf hoe uitgebreid je de boeken invult en er is veel plek voor foto’s, tekeningen, leuke uitspraken en knutselwerkjes” vertelt Irene.

Van zwangerschap tot en met basisschool
Er zijn invulboeken verkrijgbaar vanaf de zwangerschap tot en met de basisschool. Vul tijdens je zwangerschap het ‘Baby in de buik’ boek in. Tijdens de kraamtijd vormt het kraambezoekboek een mooi aandenken en leg, als het kind wat ouder is, leuke uitspraken vast in het invulboek ‘Happy Moments’. Als je kind naar school gaat is het ‘Ik ga naar school’ invulboek ideaal om alle mooie momenten op school in op te schrijven. Voeg daar klassenfoto’s en andere leuke plaatjes aan toe en je creëert een geweldige herinnering aan de basisschooltijd.

Hip en uniek ontwerp
Uniek is dat de boeken geschikt zijn voor mama’s en papa’s, mama’s en mama’s en papa’s en papa’s. De boeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, mintgroen, blauw, geel en multi-color. Het binnenwerk van de boeken is zwart-wit. Elk boek heeft een extra harde cover en bevat 80 pagina’s dik en stevig papier om te vullen. Dit papier kan goed tegen lijm en kan met stiften beschreven worden. Laat er al je creativiteit op los! De boeken zijn verkrijgbaar in A5 formaat (€ 19,95) en in vierkante vorm (€ 26,95). Bij een aantal boeken zijn er bijpassende mijlpaalkaarten ontworpen.

Over Studio Ins & Outs
Studio Ins & Outs helpt je bij het vastleggen van alle mooie momenten en mijlpalen in de eerste jaren van je kind(eren). Bestellingen worden met zorg en aandacht ingepakt. Eigenaresse Irene van Zuthem zorgt ervoor dat elke bestelling een feestje is om uit te pakken, waardoor de boeken ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Bekijk de hele collectie op www.studioinsenouts.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.