Pauline kreeg in de loop der jaren zoveel aanvragen van mama/mama gezinnen,  papa/papa gezinnen, samengestelde gezinnen en adoptieouders, dat het tijd was voor een genderneutrale invulserie. Naast een invulpagina voor mama en papa zijn er twee invulpagina’s voor … (zelf in te vullen door 2e mama, 2e papa etc). Daarnaast heeft Pauline de tekst zoveel als het kan genderneutraal gehouden, dus niet: ‘papa vind’ of ‘mama vindt’, maar: ‘jullie vinden’, ‘mijn ouders vinden’. Op deze manier zijn de boeken invulbaar in elke situatie.

O’Baby by Pauline – Opgroeiboek

Het nieuwste invulboek in deze serie is het Opgroeiboek, waarin je alle mijlpalen van je peuter vanaf 1 tot 4 jaar vastlegt. Vol info, tips en weetjes. Natuurlijk is er veel ruimte voor foto’s en andere herinneringen aan deze bijzondere tijd!

 • De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, maar met Pauline’s herkenbare illustratiestijl
 • Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten
 • De luxe afwerking van de boeken is in leer: een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label
 • De vragen en tekst zijn herzien en voor deze serie genderneutraal 

33 gedachten over “O’Baby by Pauline – Opgroeiboek

 1. We zijn gek op de boeken van Pauline. Onze dochter Lotte is nog niet zo lang 1 jaar. Kunnen we meteen al veel invullen

 2. Ik heb voor mijn dochter de hele serie van Pauline. Volgende maand word mijn neefje 1 en doe daarom graag mee voor hem

 3. Wat leuk! Mijn zoontje is nu 15 maanden, dus we kunnen nog ‘beginnen’ met dit boek 🙂 Leuke herinnering voor later.

 4. Leuk apart invulboek voor baby’s eerste jaren. Heel graag doe ik mee voor mijn vriendin die binnenkort een baby verwacht.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor haar.

 5. Om cadeau te geven aan mijn nieuwe overbuurvrouw, haar zoontje word bijna 1. Een leuk cadeautje als nieuwe vrienden.

 6. Wat leuk! Onze Luuk is nu 5 maanden oud en tot aan zijn eerste verjaardag hebben we een invulboek. Super leuk om daarna nog verder te kunnen gaan in een ander boek, en bijzonder om later terug te kunnen lezen:)

 7. Ik heb het eerste boekje: baby’s eerste jaar volledig ingevuld na de geboorte van mijn dochtertje en ik kijk er nog vaak met veel liefde in terug. Fotoalbums kom ik niet echt aan toe en ik vul deze boekjes graag in. Super ook dat ik het boekje straks met mijn dochtertje kan bekijken! Jullie zouden ons een groot plezier down met het winnen van het vervolgboekje!

 8. Ik ben zwanger van ons 1. kindje en heb een leuke zwangerschapsboek. Ik zou het fijn vinden om daarna ook een boek voor de baby- en peutertijd te hebben. Het is fijn om dingen vast te houden en later terug te kijken. Ook leuk voor ons zoontje als hij later wil weten hoe het was.

 9. Ik zou graag mee willen doen om dit boek te mogen winnen, ik heb 17 jaar lang met kinderen gewerkt sinds vorig jaar ben ik voor het eerst mama geworden en ja ik dacht met mijn jaren lange ervaringen met kinderen moet het opvoeden van een kind niet zo moeilijk zijn, maar ja deze mama is ook wel onzeker (waarschijnlijk ) omdat het van me zelf is en dan wil je toch alles goed doen en daarom lijkt het me leuk om dit boek te mogen winnen.

 10. Wat leuk zo’n boek. Ik doe graag mee voor mijn zusje. Zij heeft een zwangerschaps/babyboek en deze kan een mooie opvolger daarop zijn.

 11. Mijn neef heeft nu een kindje van 1 jaar, maar zijn vrouw is opnieuw zwanger. Dit zou een mooi kraamvisite cadeau zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.