Mijn allereerste vriendjesboek van Pauline Oud is speciaal gemaakt voor kleine vriendjes. Op de bladzijden met vrolijke prints schrijven jouw vriendjes onder andere over hoe jullie elkaar kennen, hun favoriete kleur, lievelingsdier en de reden van jullie vriendschap. 

Er is ook nog ruimte voor een foto en om iets moois te plakken of te tekenen. Samen met knutsel- en uitdeeltips en info over samenspelen en baby- en peutervriendschappen krijg je een bijzonder aandenken aan de allereerste vriendjes voor als je later groot bent! Meer informatie vind je hier.

Pauline Oud, in 1985 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht, heeft jaren als beeldend kunstenaar en als docente tekenen en schilderen haar brood verdiend. Sinds 1994 werkt Pauline als illustrator en heeft sindsdien meer dan 250 boeken geïllustreerd. In 2007 is ze begonnen met het zelf schrijven van haar boeken. En dat wij fan zijn, dat weten de vaste lezers inmiddels wel! Er is op KiDDoWz.net in de afgelopen jaren al een hoop geschreven over de producten van deze aardige dame!

Uitgever: Imagebooks Factory BV
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463334785
Verschijningsdatum: 29/01/2019
Aantal pagina’s: 106
Formaat: 205 x 190 x 25 mm

38 gedachten over “Pauline Oud – Mijn allereerste vriendjesboek

  1. Super leuk😍 doe graag mee voor mij zoontje jaylano hij is 12 maart geboren wil graag zo veel mogelijk herineringen voor hem bewaren

  2. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. De andere boeken van Pauline Oud hebben we ook dus dit zou een leuke toevoeging zijn! 🙂

  3. Ik zou graag meedoen voor onze Lynn. Ze gaat binnenkort beginnen met school, dus dan is dat wel leuk om bij te houden!

  4. Heel graag! Van deze serie hebben we ook het zwangerschapsboek en het kraamboek, het zou leuk zijn als de vriendjes en vriendinnetjes van dochterlief in dit boek terecht komen.

  5. Ik doe mee voor mijn neefje Logan. Hij gaat over een paar maanden naar de kinderopvang toe en dan kan hij gelijk kennis maken met zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.