Gisteren deelde ik al mijn top 5 van de leukste vriendenboekjes voor stoere boys, vandaag is het de beurt aan de meisjes. Wellicht ben ik, als echte jongens-mama, helemaal niet de juiste persoon om meisjes-dingen te gaan opnoemen, maar ik ga het toch proberen. Hieronder mijn top 5 van de leukste vriendenboekjes voor meisjes!

#1 Disney Frozen vriendenboek
Voor zover ik weet, is Frozen op dit moment nog steeds helemaal “hot” onder de meisjes. Iedereen wil net zoals prinses Elsa of prinses Anna zijn. In dit leuke vriendenboek kun je je vrienden/vriendinnen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen. Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een waar kunstwerk, speciaal voor jou. bovendien is er plaats voor een leuke foto!
Lees alle reviews over Disney Frozen – vriendenboek

#2 K3 vriendenboek
‘Samen sterk!’, is het motto van Marthe, Hanne en Klaasje. Maak het ook het jouwe, met dit schattige K3-vriendenboekje. Laat het invullen door je hartsvriendinnen (en vrienden) en maak zo een fantastisch naslagwerk van al jouw mooie vriendschappen.
Lees alle reviews over K3:vriendenboek-Iedereen K3

#3 TOPmodel vriendenboek
Laat al je vrienden en vriendinnen iets schrijven in dit vriendenboek. Op hun eigen pagina kunnen ze foto’s plakken, tekeningen maken, hun favorieten kiezen en nog veel, veel meer.
Lees alle reviews over TOPModel vriendenboek

#4 Miss Melody vriendenboek (met licht en geluid)
Voorzien van gave LED-lampjes op de voorkant en muziek is dit een superstoer vriendenboek voor meisjes! Dit prachtige boekje heeft maar liefst 108 pagina’s!
Lees alle reviews over Miss Melody vriendenboek met licht en geluid

#5 Disney Minnie Mouse vriendenboek
Laat je vriendinnen (en vrienden) in dit leuke vriendenboek heel veel over zichzelf vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby’s ze hebben en nog veel meer. Om het af te maken kunnen ze de kleurplaat mooi inkleuren, speciaal voor jou! O ja, een foto mag natuurlijk ook niet ontbreken!
Lees alle reviews over Disney Minnie vriendenboek

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.