Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft hij haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar Tarifa, in het zuiden van Spanje, te komen. Jaren geleden was hij de beste kitesurfer van de wereld. Nu runt hij daar een sappenbar.

Die uitnodiging komt voor Lou precies op het goede moment. Ze heeft op school iets verschrikkelijks gedaan waar ze mee worstelt en ze wil dolgraag even ontsnappen aan haar schuldgevoel. Gewapend met een lijst met vragen die ze haar vader wil stellen – Wat heb je de afgelopen twaalf jaar gedaan? Heb ik nog broers of zussen? Ben je ergens bang voor? Wat maakt je het gelukkigst? – reizen Lou en haar twee moeders naar Zuid-Spanje.

Onder de Spaanse zon leert Lou haar vader kennen, krijgt ze kitesurfles, wordt ze voor het eerst verliefd én ontdekt ze dat iedereen een tweede kans verdient – ook zij.

Meer informatie over het boek vind je hier.

Over Evelien Feltzer

Evelien Feltzer (1975) groeide op in een Brabants dorp. Ze volgde de opleiding tot theaterdocent aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Daar ontdekte ze hoe leuk ze het vond om te schrijven. In 2018 bereikte Evelien met haar debuut Waterwatje de longlist van de Hotze de Roosprijs. Na het behalen van haar diploma bracht ze een jaar door in Spanje en zo raakte ze geïnspireerd voor Tien vragen aan mijn vader. Nu woont zij samen met Mark en dochter Sara in Amsterdam.

AUTEUR:

EVELIEN FELTZER

PAGINA’S:

160

UITVOERING:

GEBONDEN

ISBN:

978 90 00 36577 7

PRIJS:

€ 13,99

ISBN E-BOOK:

978 90 00 36589 0

PRIJS E-BOOK:

€ 9,99

IMPRINT:

VAN HOLKEMA & WARENDORF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.