Wie dacht dat Yvon Jaspers zich alleen maar bezig hield met de ware liefde vinden voor boeren, heeft het goed mis! Dat ze goed kan observeren en schrijven bewees ze met haar columns in diverse vrouwenbladen én met haar boeken over “Ties en Trijntje”.

De 6-jarige Trijntje en haar jongere broertje Ties zijn meestal dikke vrienden. En als ze soms boos zijn op elkaar, is dat gauw weer over. Ze beleven vrolijke en spannende avontuurtjes in huis en in de nabije omgeving. Soms zijn ze een beetje stout, maar eigenlijk zijn het lieve, opgewekte kinderen die wel van een grapje houden.

In het nieuwste boek “Ties en Trijntje op vakantie” gaan broer en zus kamperen. Ze vissen in het meertje en bakken broodjes boven het kampvuur. Van hun moeder krijgen ze allebei een schriftje mee om hun vakantie ervaringen in te zetten. Ties en Trijntje gebruiken dit vakantiedagboek om tekeningen in te zetten, van wat ze allemaal meemaken. Ondanks het grote vakantie avontuur vinden Ties en Trijntje het toch ook wel weer fijn om thuis te zijn!

“Ties en Trijntje op vakantie” bevat 24 korte verhaaltjes die prettig weglezen, ook voor mensen die minder ervaring hebben met voorlezen! De illustraties zijn voor kleine kinderen herkenbaar en ook erg kleurrijk. Een ontzettend leuk boek om mee te nemen op vakantie dus (of gewoon voor thuis).

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.