We hebben sinds kort weer een nieuwe favoriet in huis:
“Mijn grote Wereldatlas” van tiptoi®. Ik had al eens eerder gekeken hiernaar, maar wist toen niet zeker, of het iets zou zijn voor mijn kleine vriend. Nou, hij vindt het dus echt fantastisch! Het boek gaat werkelijk overal mee naartoe (behalve naar school, want dat mag van mij – en van school, gewoon niet).

Mijn grote Wereldatlas” is voorzien van prachtige, herkenbare, maar vooral vrolijke illustraties en door met de tiptoi-stift op een plaatje of tekst te tippen gebeurt er altijd wel iets. De stift vertelt je een verhaal, zingt een liedje, legt iets uit, laat je een spelletje doen…kinderen komen hierdoor alles te weten over de planeet waarop we leven.

Kinderen leren in “Mijn grote Wereldatlas” continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ook de dieren die er leven kun je aantippen en dan hoor je bijvoorbeeld welk geluid ze maken en hoe ze heten. Tevens staan er inwoners van de landen afgebeeld die je in hun eigen taal vertellen hoe ze heten en waar ze vandaan komen.

Je zult zien dat jouw kind binnen no-time alle liedjes, dieren en landen uit zijn/haar hoofd kent. Ook handig om in huis te hebben als er op school gestart wordt met het geven van topografie. Omdat het spelenderwijs gaat zal de interesse van het kind langer blijven hangen en zullen ze sneller dingen onthouden!

De innovatieve tiptoi-serie bestaat inmiddels al uit diverse soorten boeken, spellen en speelgoed, waarbij de interactieve stift steeds  weer gebruikt kan worden. Hiervoor kun je simpelweg gratis het programma voor het juiste product downloaden. Er kunnen meerdere programma’s tegelijkertijd op de stift opgeslagen worden, dus je kunt switchen van spel naar spel.

“Mijn grote Wereldatlas” is zowel online als bij speelgoedwinkels en warenhuizen verkrijgbaar. Het tiptoi-assortiment, waaronder ook de losse stiften, bestaat uit startersets (incl. tiptoi-stift), boeken, spellen en puzzels voor kinderen van circa 4-10 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.