Waarom klopt je hart zeventig keer per minuut? Hoe helpen je spieren bij het rennen, springen en overeind staan? Wat beschermt je tegen ziektekiemen en schadelijke zonnestralen? Ontdek de antwoorden op al deze en nog veel meer vragen in Bouw je eigen lichaam, waarin de werking van het menselijk lichaam van top tot teen wordt uitgelegd in korte, duidelijke teksten en heldere illustraties. Naast allerlei fascinerende weetjes bevat dit interactieve boek stevige bouwstukjes om een skelet van 76 centimeter te bouwen!

Ik moet eerlijk toegeven; het was nog een hele uitdaging om “Magere Hein” in elkaar te zetten. Je zou denken, dat doe je effe….maar niets is minder waar. Of misschien komt ‘t wel omdat we hier in huis niet al te technisch zijn?! Hoe dan ook, uiteindelijk is het toch nog goed gekomen!

Mijn kleine vriend vond het in ieder geval fantastisch om het skelet in elkaar te zetten. De organen op de juiste plaats zetten bleek nog wel wat lastig, maar met hulp is het hem toch gelukt!

Jullie begrijpen natuurlijk wel dat “Hein” op zijn kamer in een stoeltje moet zitten vanaf nu…er is alleen 1 maar…wel met zijn gezicht de andere kant op…anders kan mijn grote (stiekem dus best nog kleine) vriend niet slapen. Blijft toch allemaal een beetje spannend!!

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.