Toverlijn is een kinderboek, een voorleesboek voor kinderen tussen 6 en 8 jaar. Toverlijn is het dagboek van Jonas. Het is magisch. Iedere keer als Jonas een vraag heeft en het toevertrouwt aan Toverlijn, verschijnen zomaar de antwoorden in zijn hoofd! Hoe Toverlijn dat doet? Een ontdekkingsreis met een magisch randje.

Het verhaal

Toverlijn is een prentenboek, een voorleesboek, voor kinderen van zes t/m negen jaar. Normaal gesproken staat er weinig tekst in een prentenboek, maar in Toverlijn staat wel het hele verhaal geschreven. Kinderen van deze leeftijd lezen vaak zelf hun boekjes, maar het is stiekem toch wel heel fijn om voorgelezen te worden. Toverlijn is een boek met geweldige illustraties (gemaakt door Ingrid Friesen) om heerlijk bij weg te dromen.

Toverlijn gaat over ontdekkingen tijdens het opgroeien en ook over vriendschap. Een geweldig boek om voor te lezen voor het slapengaan.

Over Marianne Seegers

Communicatie kent een grote voorliefde in Marianne haar dagelijkse leven (dit is ook haar werkterrein). Want communicatie is het begin van alles. Door communicatie ontstaan er verbindingen tussen mensen. En hiermee sta je aan de oorsprong van het zijn. Een strategisch werkterrein waar je met een ruime horizon ver uit kan kijken naar wat komen gaat. Maar ook het historisch perspectief zit diep verankerd in je communicatie. Kortom, een vakgebied waarin je nooit bent uitgekeken. Marianne heeft altijd een grote liefde gekend voor het geschreven woord. Lezen, interpreteren en discussiëren over taal, context en stijl van andere auteurs vullen menig avond. Het zoeken naar het juiste woord om de emotie, context en ervaring te vangen. Het woord als middel, maar ook het woord als ding. De mooiste woorden kiezen. De betekenis van woorden nuanceren of benadrukken door ze te omlijsten met de juiste zinnen.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.