oppasEen goede oppas is goud waard. Maar dat moet je haar/hem wel laten weten. Elsbeth Teeling, auteur van onder andere Relax Mama! en oprichter van de Club van Relaxte Moeders op Facebook, kan niet zonder haar oppas en bedacht Lieve oppas. Dit invulboekje, dat je als ouder samen met je kind invult, geef je ingevuld cadeau aan de oppas. Lieve oppas verschijnt 5 oktober bij Uitgeverij Snor.

“Zo’n oppas waar je kinderen mee weglopen, één die je uit de brand helpt als je je week te vol hebt gepland. De oppas die ervoor zorgt dat je weer eens iets romantisch kan doen met je man. Als je er zo één te pakken hebt, dan moet je die ook eren. En af en toe iets extra’s geven en laten weten dat ze de beste is. Dit boekje is daar perfect voor,” verklaart schrijfster Elsbeth Teeling. In dit boekje kun je alles voor haar/hem opschrijven, tekenen, omcirkelen en aankruisen. Hierin vertel je wat de oppas veel beter kan dan moeder of vader, je laat weten wat het leukste is dat je samen hebt gedaan (of kunnen doen dankzij haar/hem), je zegt sorry voor alle keren dat er iets misging en veel meer. “Een persoonlijker cadeautje bestaat niet.”

Over de makers
Elsbeth Teeling is oprichter van de
Club van Relaxte Moeders op Facebook, met meer dan 63.000 volgers. Ze schreef Relax Mama!, Love Mama en Snorgids voor vrouwen van 40+. Illustrator Maartje Kuiper illustreerde talloze boeken voor Uitgeverij Snor, waaronder Op de Achterbank en Maak indruk op je kinderen (oude versie).

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen. En Eigenlijk nog leuker om te geven nadat je ze gekocht hebt. Duik in
de Wereld van Snor.

WINNEN!
Wij mogen 3 exemplaren weggeven van dit leuke boek!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en vertel ons waarom juist jullie oppas dit boekje zou moeten krijgen!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Wendy Donker, Maaike Roubos en Nina Mol hebben gewonnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.