kus1Ditmaal heb ik even getwijfeld er een fotoverslag van te maken, want tja, wat moet ik er nog over vertellen? De foto’s spreken voor zich. Ik kom kinderkussen.eu tegen net wanneer de kleuter niet meer durft te gaan slapen. Ze deelt een slaapkamer met haar zussen, dus die hebben er ook allemaal last van. In plaats van te wachten tot het overwaait besluit ik kinderkussen.eu te benaderen en ze sturen ons per direct de oplossing, een knuffelkussen, het konijn. Dat kan geen toeval zijn, want onze kleuter slaapt steevast met twee dezelfde konijnen sinds ze het reserve- exemplaar in de gaten kreeg.

“Mama, wat is dat?”
“Je nieuwe kussen.”
“Is die voor mij?”
“Jazeker.”
“Het is een Konijn!”
“Ja,lieverd.”
“Maken ze er ook een deken bij?”
“Vind je hem zo mooi?”
“Ja, Mama.”
“Dat ga ik aan ze vragen kind, weltrusten!”

kus3Kinderkussen.eu heeft verschillende originele hoofdkussens in hun assortiment voor kinderen van ongeveer 4­ 10 jaar. Het betreft een kussen en een (dieren)kussensloop. De sloop is van ultrazacht 100% katoen en wasbaar, net als een gewone kussensloop eigenlijk. Alleen dan met oren, een staart, vinnen of zelfs voeten, die zijn gevuld met een zacht polyester. De kussens zijn zo lekker zacht dat er veel mee geknuffeld zal worden en kinderen eraan gehecht raken.

NIEUW in het assortiment zijn het Schaap en het Konijn. Die twee zijn een goede aanvulling op het Paard, de Krokodil, de Dino, de Poes, de Vis en de Hond. Op ons verlanglijstje staat het Paard voor de schoolmeid of was het nou de Hond?

Mocht u al een goed kussen hebben, dan kunt u bij Kinderkussen.eu ook alleen een kussensloop bestellen. Leuk als cadeautip of om mee op vakantie te nemen! Bestel via www.kinderkussen.eu en ontvang t/m eind december 2014 een GRATIS popje Lola ter waarde van € 6,95 van Spaansejurk.nl bij aanschaf van kinder hoofdkussen.

Onze hoofdkussens zijn uniek : een kussen en knuffel ineen. Precies de juiste combinatie voor een goede en dromerige nachtrust… Welterusten ! En daar houden we Kinderkussen.eu aan!

Nb. onze kleuter is vannacht haar bed niet uitgekomen, missie geslaagd!kus2

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.