lappalogoIn twee nieuwe voorleesboeken met kleurenprenten beleven Lappa en Hondje Wof weer vrolijke en spannende avonturen.

Lappa, een vrolijk dier met zeer menselijke trekjes, werd in oktober 2011 ‘geboren’. Inmiddels speelt hij de hoofdrol in een reeks kleurige prentenboeken met tekst en illustraties van Mirjam Visker. De boeken, een mix van fantasie en informatie, zijn bestemd voor kinderen van 3-6 jaar. Deze zijn nieuw in de serie:

lappa1Lappa op de boerderij
Lappa en Hondje Wof logeren bij opa en oma. Die wonen op een boerderij. Opa neemt ze mee op zijn tractor en ze maken kennis met de koe, meneer haan met zijn kippen en de kuikens, de twee struisvogels en Boksi, een ondeugende bok. Als Boksi ontsnapt uit zijn hok kost het Lappa grote moeite hem weer te pakken te krijgen. Gelukkig willen de struisvogels helpen. Zullen ze nog op tijd zijn om de bloementuin van oma te redden?

*ISBN 978-90-821149-5-9| € 11,95
*Formaat 19,5 cm x 24 cm
*Hardback, full colour

Hoera! Lappa is jariglapp2
Het is feest. De slingers hangen uit en Lappa voelt zich ontzettend jarig. Met papa gaat hij in de versierde feestauto zijn vriendjes Floris en Lin ophalen voor zijn verjaardagsfeestje. Natuurlijk is Hondje Wof ook van de partij. Als de cadeautjes zijn uitgepakt, is het tijd voor spelletjes. En het wordt best spannend, als er een spook met vier ogen opduikt…

*ISBN 978-90-821149-4-2 | € 11,95
*Formaat 19,5 cm x 24 cm
*Hardback, full colour

De boeken zijn te koop via www.vriendjevanlappa.nl. Daar vind je ook spelletjes, kleurplaten, e-cards en acties. En half mei komt de eerste LAPPA game uit, in samenwerking met Orangegames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.