Nijntje en haar klas gaan op schoolreis met de bus. Waar zouden ze naartoe gaan? Naar de grote speeltuin! Nina klimt in de uitkijktoren en daan laat zien hoe goed hij kan voetballen. Wat een fijne dag.

Het nieuwe kartonboek nijntje op schoolreis heeft de vorm van een bus. Daardoor kun je er ook mee spelen en zelf verzinnen waar de bus naartoe gaat. Zie jij wie er allemaal in de bus zitten?

nijntje op schoolreis is per direct verkrijgbaar in de winkel en online.

ISBN 978-90-5647-884-1
10,95 euro

78 thoughts on “nijntje op schoolreis: kartonboek in de vorm van een bus

 1. Ooh wat een leuk boek! Ons dochtertje Fay van 1, 5 is gek op Nijntje en geobsedeerd door bussen! Dit boekje komt als ik deze win dus helemaal goed terecht 🤗

  1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje! Nu hij 1 jaar oud is, begint hij het lezen van boekjes steeds leuker te vinden

 2. Ik doe mee voor mijn 3 jarige boekenworm, van het weekend mocht ze een boekje kiezen in de winkelen. Ze vond deze leuk en het klik klas boekje, ze mocht er 1 dus koos ze het klik klak zou leuk zijn als we deze voor haar winnen.

 3. Wat gaaf! Ik doe mee voor mijn twee zoontjes van 10 maanden en 2.5 jaar 😍 Zij zijn gek op nijntje en dit lijkt ons een heel mooi boekje voor het naar bed lezen!

 4. Nijntje blijft toch zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, begin augustus viert zij haar tweede verjaardag.

 5. Wat ziet dit boek er weer schattig uit, dat zou ik dolgraag winnen voor mijn kleindochter Imke. Zij is gek op Nijntje en haar vriendjes.

 6. Voor mijn kleindochter van net 14 maanden, die naast papa, mama, opa, oma, bal en koek nog één woordje kent: nana … oftewel Nijntje! Zodra ze Nijntje ziet is het de hele tijd nana voor en nana achter. Een kleine Nijntje fan dus

 7. Wauwwww wat super leuk voor mijn dochtertje die in augustus jarig is 🙂 dan zitten we ook nog in een verhuizing dus dubbel spannend allemaal dus gun haar graag dan extra cadeautjes

 8. Super leuk kado voor onze kleinzoon Walt, die binnenkort aan zijn eerste schoolreisje gaat beginnen!!!!

 9. Graag voor mijn kleinzoontje, gaat nu zijn eerste jaar naar de kleuterschool en binnenkort de eerste keer op schoolreis

 10. Olivia is dol op konijntjes! Haar roze Nijntje gaat elke avond trouw mee slapen, haar muziekdoosje bevat haar dierste bezittingen en haar flapjesboek is haar grootste vriend in de zetel. Ook dit boek bezorgt haar vast uren kijkplezier!

 11. Doe graag mee voor de baby in mijn dochter haar buik. Duurt niet lang meer of ik kan mijn 1e kleinkind ( hoop ik ) kennis laten maken met dit leuke boekje van de wereld beroemde Nijntje. Dus voor mijn 1e kleinkind maak ik graag kans.

 12. Hoe leuk! Geweldig voor mijn lieve collega die in verwachting is van haar derde kindje. Maar hier kunnen ze alle 3 nog wel mee spelen / in lezen.

 13. Met dit Nijntje-boek
  hoef ik niet meer naar vermaak voor mijn lieve neefje op zoek.
  Dan wordt mijn neefje echt in het zonnetje gezet
  en beleven wij veel genietpret!

 14. Dit exemplaar nog nooit gezien. Op slag verliefd op dit leuke vrolijke boek van Nijntje.
  Wat een voorleesplezier gaat dit geven.
  Ik doe daarom ook mee met deze geweldige leuke winactie

 15. Mijn dochtertje is dol op Nijn konijn, en ik geniet er van mee. Lezen is ontspannen en genieten voor twee. Bussen zijn bijzonder leuk, we reizen ermee dus voor mijn dametje maak ik graag kans. Dan gaan we even op avontuur voor het slapengaan. Tussen de middag even knus met haar dicht tegen me aan. Wat zijn die momenten kostbaar en ik hoop nog lang hier. Maar in ieder geval hopen we op uurtjes leesplezier. Dus als ik gekozen wordt en winnen zou. Ben ik een zeer gelukkige moeder/vrouw!!

 16. Wat een leuk boekje! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleindochters, beide helemaal weg van Nijntje

 17. Wat leuk! Ik maak graag kans voor het 3e kindje van mijn broertje en schoonzusje. Hij zit nu nog in de buik, maar komt vast gauw als hij weet dat hij voorgelezen gaat worden uit Nijntje ;).

 18. Heel leuk voor mijn jongste zoon. Hij leest heel graag boekjes en vindt Nijntje en alles met wielen erg leuk.

 19. Heerlijk op avontuur in de bus met Nijntje! Ja, ik loot graag mee want de kids zullen dit boekje reuze gaaf gaan vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.