Is het een boek? Is het een doeboek? Het is een …, een verhaal met spelletjes dat leidt naar het geheime recept van de oersoep. Tenminste als het goed is..

‘Op zoek naar de OERSOEP’
Het eerste boek van Geronimo Stilton waar jij ook een hoofdrol in speelt! De Stilstones zijn op zoek naar het recept van oersoep en jij moet ze helpen! Aan het einde aan elk hoofdstuk beslis jij welke kant ze op moeten! Doe de spelletjes en raadsels om je te helpen een keuze te maken!

Mijn mening
Hoe krijgen we de kinderen aan het lezen? Als ze eenmaal verwikkelt raken in deze missie van Geronimo Stilton en Abel Tasmuis gaat dat heel ongemerkt. Het leuke is dat dit boek iedere keer anders leest, tenminste als je een andere afslag neemt. Na alle puzzels leidt je antwoord of keuze je naar een afslag op een andere pagina. Daar staat dan weer een woordzoeker, doolhof of geheimschrift. Het verschil met andere doeboeken van Geronimo Stilton is dat er meer verhalende instructies zijn. De opdrachten worden in twee pagina’s aan elkaar geschreven. Zo ontstaat een heel avontuur met de Oerknagers in de hoofdrol. Er staat veel op het spel, het recept van de oersoep is nodig om te voorkomen dat de Oerknagers uitsterven!

En jij, weet jij het antwoord?
Wat zou jij doen?

Zijn twee voorbeelden die de lezer direct aanspreken. Of de lezer wordt voor de keuze gesteld:
Is het vak A, ga dan naar afslag .. Is het vak B ga dan naar afslag ..

Als lezer speel je een hoofdrol in het aansturen van de andere personages.

Informatie
Auteur: Geronimo Stilton;
Titel: ‘Op zoek naar de OERSOEP’;
Uitgeverij: De Wakkere Muis;
Jaar van uitgifte: 2017;
Verkrijgbaar: In de Wakkere Winkel.

[bol_product_links block_id=”bol_58f7a6b5500aa_selected-products” products=”9200000073039200″ name=”oer” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.