Moederdag…ik kijk er ieder jaar weer naar uit. Vaak krijg ik de mooiste knutsels en tekeningen, met daarop de liefste teksten. Twee jaar geleden kwam Dante binnen met een knalrode lippenstift….niet helemaal mijn kleur (zeg gerust he-le-maal niet), maar toch heb ik hem al een aantal keren opgehad. Gewoon omdat ik het zo lief vind, dat hij speciaal voor mij op pad is gegaan. Ook dit jaar wil hij weer samen met mijn vriend op zoek gaan naar een leuk cadeautje, namens hem en Kian. Voorzichtig heb ik mijn vriend al gewezen op onderstaande cadeaus voor moeder. Een beetje hulp bij het verzinnen van een leuk cadeau kan nooit kwaad toch?!

#1 Personaliseerbare houten houder met keukengerei
Whaha, mijn kookgerei is een bij elkaar geraapt zooitje. Er is werkelijk waar niets wat bij elkaar hoort. Ook valt inmiddels een hele hoop uit elkaar, o.a. de rvs lepel/schep…of hoe het dan ook heet, die ik al 10 jaar heb. Ik vind het superleuk dat deze houten houder gepersonaliseerd kan worden en zeg nou zelf, het ziet er gewoon super tof uit (als je een opgeruimd aanrecht hebt!).

#2 Sushi Bazooka
Je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor sushi! Het zelf maken hiervan is tot nu toe nooit echt goed gelukt enne, bestelen is ontzettend duur! Deze Sushi Bazooka lijkt me echt een uitkomst. Ik zag hem laatst al bij een kennis voorbij komen op Facebook. Het maken van sushi schijnt hiermee dus echt appeltje-eitje te zijn. Dit lijkt me dan ook echt een SUPER-cadeau voor Moederdag!

#3 Personaliseerbare Kurken notitieboek
Als blogger zijnde, heb ik een heleboel te noteren. Er zijn al verschillende boekjes volgeschreven met ideeën, planningen, lijstjes etc. Ik vind het kurken uiterlijk van dit notitieboekje echt fantastisch. Het is weer eventjes anders dan anders en een boekje als dit, leg je ook vol trots op tafel tijdens een meeting met een klant. Leuk dat de kids er een boodschap op kunnen laten zetten. Natuurlijk kun je dit boekje ook voor andere doeleinden gebruiken, gewoon een leuk wil-ik-echt-hebben-item!

#4 Laptop onderzetter van hout
Ook van dit cadeau gaat mijn hartje sneller kloppen. Hoewel ik inmiddels in de woonkamer werk en niet meer in de keuken, is het soms best ongezellig dat ik tegen de rug van mijn vriend aan zit te kijken. Deze onderzetter lijkt me echt een fantastische uitkomst. Het ziet er ook nog eens heel erg degelijk uit. Deze staat dus eigenlijk stiekem heel hoog op mijn verlanglijstje! Waarschijnlijk krijg ik hem niet voor Moederdag, maar in augustus ben ik ook nog jarig!!!

#5 Kwast oplaadkabel
Als er iemand is die altijd een (bijna) lege mobiel heeft, dan ben ik dat wel. Nou gebruik ik hem ook wel intensief, om bijvoorbeeld mail te lezen, Facebook te checken etc. Ik zag deze Kwast oplaadkabel voorbij schieten en ik vind hem echt zo tof! Er hangt al een kwast aan mijn handtas (hutkoffer inclusief luiers en doekjes) maar deze heeft dus ook nog eens echt een hele goede functie. Musthave wat mij betreft!

Heb jij al iets gezien wat je graag zou krijgen op Moederdag? (behalve de onvoorwaardelijke liefde van je kindje(s) natuurlijk!)

Moederdagafbeelding: Shutterstock.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.