SAMSUNG CAMERA PICTURESMarit Törnqist presenteert opmerkelijke uitvindingen.
In het boekje staan maar liefst 36 opmerkelijke uitvindingen getekend en omschreven. Aangezien mijn vriend een heel aantal patenten op zijn naam heeft staan leek het boek me een leuke aanvulling in de kast. Toen ik de vraag kreeg of ik het boekje wou testen kon ik dan ook geen nee zeggen.

Persoonlijk had ik meer van het boek verwacht. Buiten de tekeningen en de titels om staat er helaas geen (uitgebreide) omschrijving, een gemiste kans. Toch is het boekje erg bijzonder en geeft het een hoop plezier om te bekijken. De kinderen lachen zich helemaal scheef en na een tijdje komen we allemaal niet meer bij van de slappe lach. Wat wil je ook anders met een ruimteindebus-enindetramrek, stortregen-stortbad en een SAMSUNG CAMERA PICTURESpoepvanger. Oja het plaatje bij stortreden-stortbak is misschien iets waarvan u eerst zelf moet oordelen of het geschikt is voor de (kleine) kinderen i.v.m. een blote man waarvan zijn zaakje zichtbaar is.

Als de rust weer is terug gekeerd en ik samen met de kinderen weer kan testen merken we dat het boekje inderdaad een grappige aanvulling is in de kast. Stiekem hoop ik dat ze er een aantal onthouden voor school bij een spel. Nog leuker zou het zijn als de juf of meester denkt dat hun antwoord foutief is. Ze kunnen dan het boekje mee naar school nemen en de juf of meester laten zien dat het wel degelijk een uitvinding is. Klinkt een beetje goed en slecht tegelijkertijd, al zeg ik het zelf.

  • SAMSUNG CAMERA PICTURESSchrijverMarit Törnqvist
  • ISBN978 90 451 1841 3
  • Aantal pagina’s48
  • UitvoeringGebonden
  • UitgeverQuerido Kind
  • NUR274
  • Prijs€ 9,99

Het boekje is hier te bestellen

/Miranda Young

One thought on “Opmerkelijke uitvindingen

  1. Hahah geen wonder dat de kids in een deuk liggen. Dat is hier tenminste altijd al het geval zodra het over poep en pis gaat! Wel ja mer dat er weinig tekst bij staat…nu moet je maar gokken wat de maker gedacht heeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.