Baby Shark Doo Doo Doo Doo Doo Doo! Naar de wereldhit met meer dan 3 miljard views: Lees, zing en dans mee met Baby Shark!

Dit vrolijke, rijk geïllustreerde prentenboek is gebaseerd op de gelijknamige wereldhit Baby Shark, over een babyhaai, mamahaai, papahaai, oma haai en opa haai. Op elke pagina is zowel de Engelse als de Nederlandse tekst te lezen en worden de bijbehorende bewegingen uitgelegd, zodat je samen kunt lezen, zingen en bewegen. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Baby Shark | € 9,50 | ISBN 978 94 92901 40 8 | Prentenboek 3+ | Meer informatie vind je hier!

45 gedachten over “Lees, zing en dans mee met Baby Shark!

 1. Yess Daley zingt graag mee met de muziek van babyshark! Super leuk hoe hij soms dansend door de woonkamer gaat. Dit doen we nu via spotify dus maken dolgraag hierop kans dan kunnen we lezen en zingen en dansen !!! 😀 Lijkt ons een super leuk prentenboek!

 2. Wat een super leuke winactie.
  Ik doe graag mee voor mijn neefje van bijna drie.
  Zodra hij bij ons of bij opa en oma binnenkomt is het eerste wat hij vraagt mag babyshark aan zodat hij even z’n dansmoves kan showen aan ons.

  1. Dit liedje heb ik vaak gezongen met de kinderen uit een afgelegen Zambiaans dorp. Wat zou het leuk zijn om dit boek met mijn eigen kinderen te lezen.

 3. O ja hoor hier ken ik het liedje ook, heel irritant het blijft gewoon in mijn hoofd hangen. Zingen de kids het niet doe ik het terwijl ik de was aan het ophangen ben 🤣🤣 onze 2 dochter vinden het ook echt geweldig

 4. Mijn dochtertje vindt dit liedje geweldig! Ik inmiddels iets minder 😉 Ik loot graag mee, want dit boekje zal vast favoriet gaan worden.

 5. Oh wat leuk, dat zullen mijn kids (zmlk school, speciaal onderwijs) ontzettend leuk vinden. Goed begin van een nieuw schooljaar.

 6. Ja geweldig leuk voor ons meisje. Die het liedje van baby shark op peuter wijze met haar schattige stemmetje telkens zingt, waarbij mama absoluut niet mee mag zingen. Een boek van baby shark zou ze helemaal geweldig vinden, waar ik haar hopenlijk wel uit voor mag lezen .

 7. Zou een leuk extraatje zijn voor mijn zoontje zijn 1ste verjaardag!!

  word hier 3 talig opgevoed dus dan komt dit boekje heel goed van pas!!
  zodra hij dit liedje hoort begint hij met zijn billen te schudden en te lachen!!

 8. Haha heel leuk voor mijn zoontjes, ik doe graag mee. Die krijgen er ook geen genoeg van, en mama doet vrolijk mee 😀

 9. Leuk, Milou is helemaal fan sinds ze heeft gedanst in de vakantie op Gran Canaria op de muziek van Baby Shark. Ze vindt het geweldig……… Misschien ook omdat haar achternaam Vis is ?

 10. Wat een leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn klas!!! 😍Ik doe zeker mee, dan kan ik mij echt uitroepen tot expert in dit nummer 🦈 Fingers crossed 🍀

 11. Super leuk! Ik loot graag mee voor mijn dochter die gek is op alles wat in het water zwemt èn van zingen houdt. Dit liedje geeft een mooie afwisseling voor visje visje in het water.

 12. Ik doe graag mee voor mijn zoontje en mijn dochtertje. Heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden en je dan af te vragen.. hoe kom ik nu weer aan dit liedje in mijn hoofd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.