Tijdens de Jul & Julia Zomerweken (van 8 juli t/m 1 september) neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens kunnen bezoekers leuke shows bezoeken zoals Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend. Xenia ging voor KiDDoWz met haar gezin ernaartoe en deelt graag haar ervaringen met jullie. 

Jul en Julia

Jul en Julia zijn de gezichten van Julianatoren. We kenden de Julianatoren al wel, maar de 2 muizen waren voor ons onbekend. Gelukkig konden we vandaag kennis maken met ze. Deze gezellige dame en heer hebben zelfs een eigen televisieprogramma, waar ze samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin de allerleukste avonturen beleven. In het park spelen de karakters de hoofdrollen in de vele shows die je er kunt bezoeken.

Attracties en shows in het park

Het park gaat vaak open om 10:30 uur maar zorg zeker dat je er eerder bent. Om 10:15 wordt namelijk het park feestelijk geopend door 1 of meerdere karakters van het park. Daarna volgt er een heus fotomoment! Na de show kan iedereen het park in. Het lijkt dan eventjes heel druk in het park, maar dit komt omdat iedereen gelijk bij de eerste attracties stopt. Als je de drukte uit wilt kun je beter even doorlopen.

Er zijn verschillende attracties voor de kleinere kinderen, zo kunnen ze als een ranger op safari, rondvliegen in een helikopter of als een echte brandweer een brandje blussen. Ook voor de grotere kinderen is genoeg te beleven. ze kunnen een rondje maken in de achtbaan, schommelen in het schip of zich laten afschieten op het water. Zeker genoeg te doen dus voor groot en klein!

Kinderpretpark Julianatoren is een overzichtelijk park en niet heel groot. Door de vele kleuren oogt het heel vrolijk en aantrekkelijk voor kinderen. Start je dag in het vrolijke reuzenrad en je hebt zo een mooi overzicht van het hele park! Achterin het park vind je een heerlijke picknickplaats om lekker even een broodje te eten of om bij te komen, terwijl de kinderen in de speeltuin aan het spelen zijn.

Zomeravonden

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus is het extra lang genieten van de zomerse sferen in het pretpark. Kinderpretpark Julianatoren is dan tot maar liefst 20:00 uur open. Helemaal leuk is dat er op iedere zomeravond een ander thema is. Zo zijn er de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komen op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Wat vonden wij van het park?

Wij mochten voor KiDDoWz dit leuke park bezoeken met kinderen van verschillende leeftijden namelijk 3,6 en 9 jaar. Is het park voor iedereen even leuk?

Het was al even geleden dat wij dit park hadden bezocht, toch wisten we dat zeker voor de kleinste twee het een geweldig park zou zijn. Over die van 9 waren we wel benieuwd, hij is namelijk een echte durfal en daarvoor is er niet echt iets in het park te vinden.

De twee autoliefhebbers konden in de vele auto attracties hun hart ophalen. Mijn zoon van 3 is zo ongeveer de allergrootste brandweerfan en deze vond de brandweerauto helemaal geweldig. Waar de andere twee het super vonden om met water te spuiten, zat hij te genieten achter het stuur. De shows waren erg leuk en de kinderen genoten zichtbaar, ze bleven ook nog eens alle drie zitten op hun plek; dat wil zeker iets zeggen!

Ook de oudste vond het een geslaagde dag, hij mocht in attracties waar zijn broertjes te klein voor waren en dat is natuurlijk best tof! Ook ging hij mee in de auto’s en de andere attracties. Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Wij raden Kinderpretpark Julianatoren zeker aan!  Ook handig om te weten is, dat parkeren gratis is:)

Meer informatie over de zomerweken: https://www.julianatoren.nl/pretpark/zomerweken/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.