Na het succesvolle nijntje-cadeauboekje voor moeders, bloemen voor moeder pluis, verschijnt er nu ook een boekje voor alle vaders en vaders in spé! In een verrassing voor vader pluis zie je wat nijntje allemaal doet met haar vader: samen in de tuin werken, spelen en eropuit gaan. Op een dag wil nijntje haar vader verrassen met iets moois. Wat zal dat zijn?

Een verrassing voor vader pluis is een lief cadeautje voor vaders. Een mooi geschenk voor Vaderdag, een verjaardag, voor andere speciale gelegenheden of om zomaar te geven. Het boekje is ook leuk voor vaders om aan hun kinderen voor te lezen en om samen naar de plaatjes te kijken.

Meer informatie vind je hier.

 

75 gedachten over “Nijntje; een verrassing voor vader pluis

 1. Wat een lief boekje voor mijn jongste kleinzoon en zijn papa! Zijn papa werkt nu al maanden iedere dag met corona patiënten en is erg voorzichtig en daarom zie ik mijn kleinzoon van ruim twee jaar nu al niet meer sinds januari en ook hun verjaardagen zijn voorbij gegaan zonder dat ik ze-alleen via de beeldtelefoon- heb gezien! Dit boekje zou zo leuk voor ze zijn!

  1. Geweldig voor mijn dochters en hun super papa Robin. Hij is hun super helden papa en we willen hem hiermee graag verrassen. Hij leest elke avond een leuk verhaal voor ze voor.

 2. Voor het eerste kindje dat in september geboren gaat worden bij mijn broer! Wat een geweldig leuk Nijntje cadeauboek is dit voor hem als vader (Pluis) in spe!

 3. Een geweldig leuk cadeau dat mijn kleinzoon kan geven aan zijn papa voor zijn aller eerste vaderdag . Kunnen zij daar beide lekker van genieten!!

 4. Wat een lief cadeauboekje om papa mee te verrassen en om samen van te genieten.
  Net als Nijntje onderneemt onze kleindochter ook van alles met haar papa, sporten, spelen, eropuit gaan.

 5. Wat een leuk boekje lijkt. Tot nu toe vind ik alle boekje van nijntje namelijk erg leuk. Soms leerzaam, vaak op rijm, duidelijke afbeeldingen voor kinderen. Ik zou deze graag willen winnen voor ons zoontje.

 6. Als alleenstaande vader van vier jonge kinderen heb je het niet gemakkelijk.
  Maar voorlezen voor het slapen gaan in bed hoort er wel bij.
  Helaas ben ik door onze voorleesboekjes heen (ze kunnen ze dromen😀)
  Dus dit nieuwe boekje van Nijntje zou heel erg fijn zijn.

 7. Ik doe mee voor mijn petekindje Jeppe van anderhalf jaar. Kan hij een super leuk kadootje geven aan zijn super papa!

 8. een ontzettend leuk boekje waaruit mijn man ons zoontje kan voorlezen.
  Dan hebben zij ook even quality time nadat mijn man een lange dag heeft gewerkt

 9. Ik wil dit heel graag winnen voor mijn lieve vrienden die na een lang en stressvol traject eindelijk ouders mogen worden!

 10. Ik zou dit boekje heel graag willen winnen voor mijn schoonzoon Maarten. Omdat hij zo heerlijk omgaat met zijn zoon en dochter!

 11. Wat leuk! Ik doe graag mee, want papa leest hier graag voor. Mijn dochtertje is nog steeds dol op Nijntje dus dat komt goed uit!

 12. Leuk , voor mijn schoonzoon’s 1e vaderdag!! Hij is 5 weken geleden voor het eerst vader geworden. Dit zal hij verschrikkelijk leuk vinden, omdat zij ook grote Nijntjes fan zijn!!!

 13. Wat een geweldig leuke prijs voor mijn kleindochters, volgens mij zijn ze de grootste Nijntje fans! 🙂

 14. Wat een leuk boekje, ik doe graag mee voor ons zoontje van 2. Ten eerste is hij dol op Nijntje en het aller gekst hij op zijn papa want die doet altijd lekker ‘gek’ met hem. Dus ik doe heel graag mee 🙂

 15. Mijn vriend wordt dit jaar voor de eerste keer een papa en welk leuk kadootje past daar het beste bij? 🤔 Nijntje natuurlijk dan kan hij lezen met de kleine op schoot.😁

 16. Ik doe graag mee voor mijn man en dochter. Ze hebben vanavond nog heel lief samen Nijntje in de dierentuin gelezen, dus deze lijkt me ook erg leuk. Ik kan er erg van genieten om ze zo samen te zien 😘

 17. Mijn zwager staat altijd voor zijn 3 kinderen klaar
  en daarom verdienen zij samen een leuk gebaar.
  Op Nijntje en lezen zijn zij gek
  dus dit boek is bij hen echt op z’n plek!

 18. Super leuk! Ik doe graag mee voor ons kleintje die ieder moment geboren kan worden! We kijken er zo naar uit!

 19. Wat een schattig boekje van nijntje .
  Vindt de vader van mijn jongste kleinkind vast leuk om uit voor te lezen.
  Ook een leuk Vaderdagcadeautje .
  Ik volg op Bloglovin en ik doe graag mee.

 20. Heel erg leuk voor de kinderen en mijn man, doe heel graag mee, zou super zijn om te winnen 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 21. Wat leuk. Misschien wordt papa hier blij van. Het is hem gisteren namelijk in de rug geschoten………oei, wat kijkt het soms………

 22. ik doe mee voor de papa van onze dochter Lieke die 29 mei 2020 geboren is. hoe hij met haar omgaat dat is zo mooi om te zien, die vader – dochter liefde nu al! ik smelt dan helemaal weg.
  en dan denk ik ja dat is mijn man, zo trots!

 23. Een super lief boekje voor mijn allerliefste vader! Ik ben al sinds mijn geboorte, dus al 18 jaar, de grootste fan van Nijntje. Mijn vader heeft me altijd voorgelezen en is mee geweest naar de Nijntje musical. Hoe leuk zou het zijn als ik dit aan hem kan geven, zodat hij later zijn kleinkinderen ook kan voorlezen!

 24. Het wordt mijn vriend’s 1e vaderdag en samen met de kleine dit boekje “lezen”. Zou wel heel bijzonder en geweldig wezen !!! Lekker met Nijntje en haar vader op avontuur. Papa zelf verrassen want hij gaat voor zijn meisje door het vuur. Een leuk boekje waar we van genieten als gezin. Dat maakt deze onzekere dagen gezelliger, hoop dat ik win !!!

 25. Dit zou heel leuk zijn voor mijn leuke man Arjan en onze lieve zoon Mees. Heerlijk samen op de bank een boek bekijken en lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.