SAMSUNG CAMERA PICTURESOpvallend is het boek zelf. Zonder open te klappen lijkt het boek op een ansichtkaart. De voorkant een mooie pret en de achterkant het schrijfgedeelte. Er zit een mooie postzegel + stempel op en is geadresseerd aan Tante Perenboom en de Wijze Varen in de Tovertuin.

Woezel en Pip gaan op vakantie met hun vriendjes uit de Tovertuin. Ze spelen op het strand. Bouwen zandkastelen en zoeken schelpen. Dat is leuk! Op simpele wijze wordt uitgelegd hoe je op vakantie kunt gaan boot, vliegtuig, auto.
Misschien kun je daar van maken: hoe je op vakantie kunt gaan met de boot, het vliegtuig of de auto.                
Hallo vakantie!

De kinderen zijn gelijk enthousiast bij het zien van het boek. Natuurlijk moet er gelijkSAMSUNG CAMERA PICTURES voorgelezen worden. We gaan rustig zitten in het zonnetje buiten met wat drinken erbij en klappen het boek open. Rustig lezen we het boek uit. De kinderen wijzen naar de leuke afbeeldingen in het boek. En onderbreken me te pas en te onpas in het verhaal omdat ze een bekende tegenkomen. Of iets zien wat ze nog niet kennen. Zo zijn we gezellig een tijdje bezig. Nadat het boek eenmaal uit is willen ze het gelijk nog een keer lezen.

Woezel en Pip zitten in de tuin terwijl Wijze Varen iets leuks verteld. Het gaat over vakantie.
Op een simpele wijze wordt uitgelegd hoe je op vakantie kunt gaan boot, vliegtuig, auto. En wat je in de koffer kunt stoppen zoals een knuffel, bal en tandenborstels. Maar ook waar je heen gaat bijvoorbeeld een hotel. Wat je kunt doen tijdens je vakantie zoals aan het strand liggen en kastelen bouwen. Maar je kunt ook nieuwe vriendjes maken. Je kunt tijdens je vakantie ook thuis blijven en genieten van je eigen mandje.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWoezel & Pip Hallo vakantie!

ISBN 978 90 258 6802 4 / NUR 272

Uitgeverij Leopold

/Miranda Young

One thought on “Woezel en Pip Hallo vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.