seepje2Al eerder hebben we aandacht besteed aan Seepje wasnoten. Deze review gaat over het allernieuwste product: Seepje Vloeibaar! Ik was tegenwoordig altijd met vloeibaar wasmiddel. Ik heb namelijk het idee dat dit een beter effect heeft, als ik was op lagere temperaturen. Ook laat het geen vlekken achter op het wasgoed en lost het sneller op dan waspoeder. 

Allereerst, wil ik jullie het verhaal achter Seepje nog eventjes vertellen:

Seepje is een 100% natuurlijk wasmiddel! En aangezien mijn huid niet tegen alle soorten wasmiddel kan, is dit echt een fantastisch product! Je kunt Seepje dus ook prima gebruiken voor je baby-was!

Geloof het of niet, maar de oprichters van Seepje zijn twee jonge mannen! Ja, je leest het goed: mannen! Super gaaf toch, dat blijkt dat het helemaal niet meer zo is dat alleen vrouwen zich bekommeren om de was!

seepje1Ik ging aan de slag met ‘Vrij en blij geur‘ voor de witte was. Het eerste wat mij opviel, was de fles waarin het wasmiddel zit. Deze is namelijk van karton, wat meteen laat zien dat de oprichters van Seepje zich bekommeren om de natuur. De dop ging er af en er kwam een heerlijke zoete geur op mij af. Een dopje (vullen tot het drietje dat je er in ziet staan) bij de witte was en draaien maar….!

De was kwam er zoals verwacht superschoon uit en de geur van het wasmiddel rook nu naar mijn idee nog lekkerder. Met de 1 liter fles kun je 25 wasjes draaien. Hou er wel rekening mee dat het wasmiddel niet geschikt is voor wol en zijde. De zomerse geur blijft ook na een aantal rondjes in de droger nog hangen en dat vind ik dus echt een pluspunt!

Aanrader? Ja zeker….bestel nu jouw Seepje wasmiddel op http://www.seepje.nl/seepje-shop/

One thought on “Seepje Vloeibaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.