logo-2Mijn oudste dochter is gek op boeken lezen. niet verwonderlijk scoort ze vrij hoog in de klas. Drie boeken per week haalt ze makkelijk. En nee dat zijn geen dunne boeken. Ze weet gelukkig ook wat ze leest en vooral heeft ze er ontzettend veel plezier van. Toen ik de vraag kreeg om Telekidsboeken.nl eens te testen schuwde ik dan ook niet.

Toegegeven ik heb geen e-reader. Maar gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, een computer (of laptop), telefoon of tablet functioneert perfect. Ook toegegeven ik ben een leek in boeken downloaden, dus liet ik vriendlief en dochterlief hun gang gaan. De-verschrikkelijke-badmeester-met-Hotze-de-RoosprijsEr werd een app geïnstalleerd, er werden boeken gedownload en dochterlief hoorden we niet meer. Gretig keek ze naar het scherm van de tablet en af en toe zag je haar vinger het scherm aan raken om te scrollen.

De boeken zijn, nadat je ze gedownload hebt, onbeperkt leesbaar. Zo haal je er nog meer leesplezier uit. Ook offline zijn de boeken te downloaden, ideaal voor de aankomende vakantierit.
Iris-en-Michiel---4-vrolijke-verhalenPer maand zijn er maar liefst 10 boeken te downloaden voor de prijs van slechts €2,99. Het aantal nog te downloaden boeken staat bij het boek aangegeven.

Het geheel werkt vrij eenvoudig, en mijn dochter kan er makkelijk mee uit de voeten. Ze vindt het nieuwe lezen enorm leuk, grote kans dat wij vaker e-books gaan lezen. Want ook ik zie dit als een groot voordeel. Een apparaat met wel tientallen boeken, hoeveel ruimte zal dat wel niet sparen in de kofferbak?!

logo-newMeer informatie of zelf boeken downloaden? Ga dan naar de website http://www.telekidsboeken.nl

/Miranda Young

4 thoughts on “Telekids boeken

  1. Dat is best ideaal inderdaad. Veel ruimte besparing in de kofferbak, maar ook thuis!! Wel ook een mooie tablet of laptop vinden waar de kids veilig mee overweg kunnen hihi

  2. Wel een goed idee voor de vakantie. Maar ik zou niet elke maand gebruik maken van 10 – boeken. Ik ben nog een beetje van het ouderwetse, gewoon lekker met een boekje in een hoekje. Dus gaan we ook nog naar de bieb

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.