wijnfles_olielampjeWij lusten wel graag een glaasje wijn, zelf drink ik graag een zoete witte wijn en mijn vriend vindt een rood glaasje wijn lekker. Een enkele keer drinken we dit in het bijzijn van de kinderen als we luxe aan het eten zijn, maar meestal drinken we een glaasje wijn zodra de kinderen in bed liggen en we even een momentje voor ons zelf hebben. Want laten we eerlijk wezen vier kinderen groot brengen, hoe leuk en gezellig ook, is gewoon een druk leven. Zeker in de maatschappij waarbij we continu aan het rennen en vliegen zijn om alle afspraken na te komen.

Waar we ook van houden is een vuurtje, groot of klein, het maakt eigenlijkolielampje-voor-uw-wijnfles-992-500x500 niet zoveel uit. Bij mooi weer verplaatsen wij ons graag naar buiten, tezamen met zitzak waar we tegelijkertijd in ploffen om zo het comfortabelst te zitten, zo hangen we graag in de tuin. Te genieten van de vogels, de lucht, de tuin en zoals gezegd het vuur. Met een muziekje op de achtergrond maken we een vuurkorf klaar en genieten we van de vlammen en de warmte zodra het koeler begint te worden.
Maar ook de dagen waarbij we geen zin hebben om steeds te moeten op staan voor een houtblok welke in de vuurkorf moet, kunnen we vanaf nu heerlijk genieten van vuur.

Terug komend op dat glaasje wijn wat we zo lekker vinden…
www.kaarsenfakkels.nl verkoopt een olielamp voor in een wijnfles. Zo kun je eenvoudig een sfeervolle olielamp maken van een wijnfles die leeg is. Voor je het geWP_20150629_001heel in een wijnfles stopt is het aan te raden om de gebruiksaanwijzing te volgen. Zo moet je de wijnfles op een juiste ondergrond plaatsen. Dit i.v.m. het omvallen, je wilt immers geen ongelukken. Tevens is het aan te raden om in de fles zwaarder materiaal te doen zoals water of zand. Zo maakt het dat de fles nog moeilijker om zal gaan. Ook de beschrijving hoe de olielamp te gebruiken is staat op de achterkant in het doosje op een hele eenvoudige en korte manier omschreven. Zo kun je lekker snel genieten van een unieke wijnkaars?
De olielamp met duurzame glasvezellont brandt ongeveer 4 uur en is hier te bestellen.

/Miranda Young

 

 

6 thoughts on “Olielamp voor in uw wijnfles

  1. Leuk kado voor mijn vader die houdt wel van een wijntje en een kaarsje!! Twee dingen in 1 klap!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.