Beurs Eigen Huis is dit voorjaar groener dan ooit! Experts uit alle duurzame hoeken van de bouw- en woonbranche komen van 6 t/m 8 maart 2020 naar Jaarbeurs Utrecht. Zij geven advies over alle mogelijkheden en verrassen je graag met inspirerende verhalen. Welke bouw-, verbouw-, of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen op duurzame wijze realiseert!

Voorjaarseditie 2020: duurzamer dan ooit

Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen. Handig!

De meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van de Benelux

Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.

Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis
omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

Koop nu tickets met korting

Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis. Van 6 t/m 8 maart 2020 is Jaarbeurs Utrecht de ideale plek voor iedereen met bouw-, verbouw-, verhuis- en verduurzamingsplannen.

Heb je nog geen tickets? Koop ze online met korting!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

22 gedachten over “Waarom je dit voorjaar zeker naar Beurs Eigen Huis wilt in Jaarbeurs Utrecht

 1. Ik zou het heel graag mijn ouders gunnen die zijn ideeën en inspiratie aan het opdoen om de badkamer
  en wc te verbouwen/moderniseren.

 2. Daar wil ik graag heen met mijn moeder. Leuk uitje voor ons. Inspiratie opdoen, koopjes scoren en workshops volgen. Daar kijken we er naar uit. Lang geleden dat we samen leuke dingen hebben gedaan.

 3. Geweldig! Wij hebben een huis op het oog, maar deze moet nog wel veel duurzamer. Ik ben erg benieuwd hoe we dat kunnen gaan bereiken.

 4. Alles gaat al zo snel…… maar Ons oude huis, moet ook duurzamer, maar we willen de oude stijl wel behouden!
  Dus best een uitdaging en daarom komen wij graag naar de Beurs 🙂

 5. Mijn man en ik kijken al tijden uit naar een nieuwe badkamer en dit jaar gaat het dan toch echt gebeuren. Op deze beurs kunnen we sowieso ideeën en informatie op doen, hopen dat we winnen! 🙂

 6. Mijn man en ik hebben een druk leventje met onze 3 zorgenkindje
  En er even tussenuit gaan is niet vanzelfsprekend
  Daarom doe ik graag mee met deze winactie
  Ik duim dat we kaartjes mogen winnen

 7. We hebben inmiddels een bouwkavel in optie, maar zijn nu nog op zoek naar het perfecte huis erop. Doordat wij een zoon hebben met een beperking zijn er wat specifieke wensen en eisen voor ons huis. We hopen op de beurs veel inspiratie op te doen en voor een voor ons perfect huis.

 8. Wij wonen in een huis uit de jaren 50, we hebben al een aantal duurzame maatregelen genomen maar er zijn nog flink wat stappen te doen voor we echt energiezuinig kunnen wonen. Extra inspiratie is van harte welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.