Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardagsfeest van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november 2019, waarbij de Jaarbeurs in Utrecht wordt omgetoverd tot grootste DIY-event van de Benelux. Hobbyisten genieten deze herfst op KreaDoe van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor de creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends en geven de beste tips & tricks over alle creatieve hobby’s.

Uit onderzoek van Jaarbeurs blijkt dat maar liefst 43% van de vrouwen in Nederland tussen de 18 en 75 jaar maandelijks één of meerdere creatieve hobby’s beoefent. DIY is daarmee weer helemaal terug van weggeweest. KreaDoe speelt hier op in door nieuwe hobby’s toe te voegen aan het concept, zoals als mixed media en handlettering. Bezoekers kunnen op het event direct aan de slag met hun (nieuwe) creatieve hobby door middel van workshops en demo’s.

Inspiratiezone

Daarnaast staat inspiratie centraal in de inspiratiezone, die vorig jaar door de uitbreiding van een extra hal een groot succes was. In de inspiratiezone showen groothandels en fabrikanten de nieuwste trends en technieken. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met creatieve influencers om al hun vragen te stellen.

Karin Lodewijks, organisator van KreaDoe: “Zelfexpressie is hot! Op KreaDoe vind je voor ieder wat wils. KreaDoe brengt een compleet aanbod van hobby’s en medecreatievelingen bij elkaar. Het draait om inspiratie, maar natuurlijk óók om ‘zelf doen’. Iedere vrouw met een creatieve hobby mag KreaDoe zéker niet missen.”

Facts

Wat: KreaDoe 2019
Wanneer: 30 oktober 2019 t/m 3 november 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Meer informatie: bezoek de website van KreaDoe

57 gedachten over “KreaDoe viert deze herfst haar 30ste verjaardag!

 1. Nog nooit geweest maar ook ik ben steeds vaker creatief bezig… het liefst samen met mijn vriendin Janneke, ik zou dus zeker samen met haar deze beurs onveilig maken 😏 als we tenminste mogen van de mannen 😂

  Groetjes, Wap

 2. Ik zou graag met mijn dochter willen gaan , ze word 6 november 15 dus een leuk vervroegd verjaardagsuitje 🙂 vorige week vertelde ze me nog mam we moeten een keer naar een creatieve beurs. Hardenberg is voor mij niet te doen met het openbaar vervoer 7 uur reizen op 1 dag. Dan moet ik een week bijkomen Maar Utrecht is perfect !

 3. Yes, ik doe graag mee, ik zou mijn dochter van bijna 11 meenemen. Vorig jaar ook al geweest en wat vond ze het gaaf. Fingers crossed

 4. Supergaaf!! Mijn dochters zij beide heel creatief en hebben dat geleerd van oma dus die mogen zeker mee naar de Kreadoe 🥰🥰

 5. Zou heel graag weer eens een x met mijn vriendin Lian Oosterbos naar de Krea Doe gaan. Jaren samen geweest en toen kwam de klad er in. Zou zo leuk zijn om weer eens samen te gaan! # 33 jaar vriendinnen

  1. Graag wil ik.dit winnen om samen met een vriendin hier naar toe te gaan. Gezellig samen een dagje uit. Ontspanning voor ons zelf.

 6. Mijn moeder heeft wel een verzetje nodig na een zwaar jaar. Ik zou haar dan ook graag meenemen. Zo kan ze hopelijk weer wat inspiratie opdoen voor haar hobbies en weer genieten.

 7. Super leuke actie! Ik loot graag mee en als ik win neem ik mijn buurvrouw mee om samen weer een hoop inspiratie op te doen!

 8. Ah, leuk voor mijn zus! Echt een crea-bea. Haar haakset gaat waar zij ook gaat. Hier zou ze lekker veel inspiratie kunnen opdoen.

 9. Wat een super leuke actie! Ik loot graag mee en als ik win neem ik natuurlijk, zoals altijd, mijn buurvrouw mee om samen weer een hoop inspiratie op te doen, op deze gezellige hobby-beurs.

 10. Wat leuk!! 🙂
  Ik neem mijn lieve zus mee, we hebben elke week 1 dag dat we samen lekker even gaan knutselen en creatief zijn!
  Deze beurs zou een geweldige inspiratiebron zijn! 😀

  Duimen maarrr….

 11. Mocht ik winnen dan zou ik mijn lieve vriendinnetje meenemen. Ze heeft het al een tijdje over deze beurs dus zou een leuke verrassing voor haar zijn!

 12. Doe graag mee met deze leuke actie mee ben een echte creabea samen met mijn vriendin creathea dus we doen daar graag inspiratie op

 13. Leuk!! Kan ik gezellig samen met m’n knutsel-en-creativiteit-vriendin Jolanda weer een bezoekje wagen aan de KreaDoe beurs! Vorig jaar helaas moeten overslaan, maar twee jaar geleden een hele leuke tijd gehad. De zelfgemaakte mozaiek-kaarsjeshouder staat nog steeds 🙂

 14. Ohhhh ik zou graag weer met mijn lieve buuf naar de Krea doe gaan, om leuke ideetjes op te doen.
  Zooo gezellig altijd.. even een dagje uit.
  Nou maar afwachten.. hope so.👍🏻🎉

 15. Wauw hier zou ik zo graag weer eens met mijn moeder heen willen…..
  Door omstandigheden is het al een aantal jaren niet gelukt Dus dit zou super gaafzijn

 16. Ik neem mijn beste vriendin en freubelpartner in crime Sandra mee ! Gezellig rondstruinen en inspiratie opdoen, GEZELLIG !!

 17. Samen met mijn nichtje Miranda Nuijten dit is ons jaarlijkse familie uitje. Gezellig heb er nu alweer zin in😃

 18. Leuk! Ik zou met mijn dochters gaan (het 3e kaartje koop ik er dan bij). Mijn man gaat dat weekend een weekend weg met vrienden, en zo hebben wij ook een leuk uitje :D!

 19. Ik ben er nog nooit geweest maar als crew Bea word het toch een keertje tijd!!!! Owja en ik zou mijn mini crea Bea dochter meenemen!!!

 20. Ik zou mijn oma mee nemen. Ze zit in sociaal isolment thuis en doet eigenlijk niks anders dan schoonmaken of bank zitten, heeft nergens zin en lijkt niks meer leuk te vinden sinds mijn opa is overleden. Wellicht als ze mee gaat naar de kreabeurs dat ze iets ziet waarvan ze denkt HE, dat is leuk! en de verleiding om iets te doen toch te groot is

 21. Mocht ik winnen dan verras ik mijn moeder en tante met deze 2 kaartjes zodat ze een creatieve zussendag kunnen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.