Van 18 t/m 24 oktober 2023 is LEGO World weer terug van weggeweest in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt een groter spektakel dan ooit tevoren, het is namelijk hun 20ste verjaardag. 

Bewonder levensgrote LEGO bouwwerken, ga op de foto met Elsa, oefen je Ninjago trucs, dans mee met de Friends-meiden en nog veel, veel meer. Naast het spelen met LEGO-thema’s, kun je inspiratie opdoen bij de bouwwerken van 80 geselecteerde AFOL’s (Adult Fans Of LEGO), leren coderen met LEGO Education en je creativiteit de vrije loop laten tijdens een van de bouwwedstrijden

TICKETS

Entreetickets voor LEGO World kun je binnenkort via deze website kopen via een veilig, online ticketsysteem. Eén dagticket kost € 25,- en is geldig voor één persoon tijdens de openingstijden. Let op: er kunnen geen kaarten aan de kassa van de Jaarbeurs worden gekocht.

PROGRAMMA

Hierover maken ze binnenkort meer bekend. Maar dat het de moeite wordt, dat kunnen we je alvast beloven!

VOOR WIE?

LEGO World is het ideale gezinsuitje tijdens de herfstvakantie. Jongens en meisjes vanaf 1,5 jaar kunnen zich hier de hele dag uitleven! Uiteraard zijn ook de oudere LEGO fans welkom op LEGO World.

CATERING

Elke hal van LEGO World beschikt over één of meerdere horecaterrassen. Dé plek om je benen te laten rusten terwijl je geniet van een (gezonde) snack, lunch, een kop koffie of limonade. Je kunt hier ook je eigen lunch nuttigen.

LEGO MEE NAAR HUIS

Thuis verder spelen met LEGO? Dan kun je in de winkel op LEGO World de nieuwste LEGO sets aanschaffen. Je kan ook losse stenen of unieke LEGO artikelen zoals broodtrommels of sleutelhangers kopen op een van onze verkoopstands. De LEGO steentjes op de speeltafels en speelruimtes van LEGO World kan je natuurlijk niet mee naar huis nemen.

BEZOEKERS MET EEN BEPERKING

Alle hallen van LEGO World zijn toegankelijk voor grote en kleine LEGO fans met een rolstoel. Hoewel niet alle activiteiten (denk aan een klimmuur) geschikt zijn voor rolstoelgebruikers, kun je altijd je hart ophalen aan een van de vele speel- en knutseltafels. LEGO fans die prikkelgevoelig zijn, kunnen even bijkomen in de stilteruimte naast hal 4.

Uitgelicht beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.