Op 15 en 16 februari 2020 opent Zeelandhallen Goes haar deuren voor de 28e editie van Modelbouwshow.nl. Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen. De hallen worden gewijd aan ‘Bouw je wereld’ en het uitgelichte thema voor dit jaar is ‘papier/kartonmodelbouw’.

In 2019 hebben ruim 10.000 bezoekers de Modelbouwshow.nl bezocht. In 2020 is de show verdeeld over alle hallen met een totaaloppervlakte van 15.000 m². Vele importeurs en fabrikanten presenteren uiteenlopende modellen. Van miniboot, -tractor, -trein en -vliegtuig tot lijm en precisiegereedschappen. En van radiografisch bestuurbare auto’s, drones, trucks en racewagens tot Playmobil en meccano; alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. Het leuke is dat dit niet alleen te bekijken is, het is zelf ook uit te testen. Met o.a. een bassin met modelboten, waar men modelbootjes zelf kan besturen en een racebaan  van Carrera waar men zelf kan racen. Ook is er een ‘Thomas de Trein’ treinspoor met een kinder-baan waar ze zelf mee kunnen rijden . Daarnaast is het ook een kennisplatform waar je met mede-hobbyisten ideeën en ervaringen kunt uitwisselen.

Bouwsteenfestijn

Als onderdeel van de show vindt ook het ‘Festijn met Bouwstenen’ plaats. Hier kun je met het hele gezin ontdekken wat er allemaal mogelijk is met LEGO® en zelf aan de slag in een mega-bouwhoek. Er worden verschillende grote bouwwerken getoond, demonstraties gegeven en speurtochten & bouwwedstrijden voor kinderen gehouden. Daarnaast kun je ook nieuwe en gebruikte bouwsets kopen en je incomplete bouwsets aanvullen door losse bouwsteentjes aan te schaffen en waar de kinderen kunnen bouwen en mee kunnen doen met een bouwwedstrijd.

Thema papier/kartonmodelbouw

Een bouwplaat bestaat uit één of meerdere vellen papier waarop onderdelen van een model zijn gedrukt met plakranden of stroken. Door heel precies te vouwen/knippen/snijden ontstaat uit platte 2D-onderdelen een 3D-model. Ook wel papier- of karton-modelbouw genoemd. Op Modelbouwshow.nl vind je op een speciaal themaplein een breed aanbod van deze platen en diverse demomodellen.

Praktisch 

Modelbouwshow.nl is op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur. Entreeprijs € 11,- per persoon in de online voorverkoop via modelbouwshow.nl of aan de kassa. Kinderen vanaf 3 tot 12 jaar betalen € 5,- p.p.

Het parkeertarief bij de Zeelandhallen Goes is € 6,-. Reis je met het openbaar vervoer; er rijdt twee keer per uur een pendelbus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. Het tarief voor een enkele reis met deze pendelbus is € 1,50 p.p.

Online-tickets zijn beschikbaar via modelbouwshow.nl.

16 gedachten over “Volop beleving bij Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes

  1. Ik neem een goede vriend van mij mee. Hij is een fan van de oude poppenserie The Thunderbirds dus ook zeer geinteresseerd in modellen!

  2. Wat ontzettend leuk! Mijn zoontje is dol op bouwen en is hier samen met oom en grote neef al eens geweest. Hij zou het geweldig vinden … vooral het lego gedeelte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.